Cei mai sexy sportivi ai României au luat aurul, argintul și bronzul la Campionatul European de Fitness

lotul_romaniei_frcf_participant_la_campionatele_europene_2019_santa_susana_spania.jpg

lotul romaniei fitness si bodybuilding
Lotul României FRCF a participat la Campioantele Europene 2019 care au avut loc în Santa Susana, Spania şi a fost medaliat cu aur, argint şi bronz

Federația Română de Culturism și Fitness a uimit din nou Europa la una dintre cele mai prestigioase competiții de profil, Campionatul European de Bodybuilding și Fitness care s-a desfășurat în perioada 1-6 mai, la Santa Sussana, Spania. Lotul Național al României, format din 27 sportivi, a avut rezultate spectaculoase, obținând 2 medalii de aur, 3 medalii de argint și 2 de medalii de bronz.

Recunoscută mondial pentru performanțele greu de egalat și recompensate cu metale prețioase,  Federația Română de Culturism și Fitness și-a dovedit din nou supremația în culturismul și fitnessul internațional cucerind Campionatul European de Bodybuilding si Fitness prin sportivii: 

  • Farcaș Bogdan – Senior Men’s Clasic Bodybuilding 171 cm – medalie de aur
  • Giurgiu Emil – Master Men’s Bodybuilding 80 kg - medalie de aur
  • Iancu Cosmin – Senior Men’s Clasic Bodybuilding 171 cm – medalie de argint
  • Lepădatu Ionuț – Senior Men’s Physique - medalie de argint
  • Enuță Dragoș – Senior Games Clasic Bodybuilding - medalie de argint
  • Cristea Bogdan – Senior Men’s Fitness – medalie de bronz
  • Farcaș Bogdan/Martinescu Daniela – Mixed Pairs – medalie de bronz

În perioada imediat următoare, Lotul Național al României se va întruni din nou, pentru a se prezenta la cea de-a 28-a ediție a Campionatului Balcanic de Bodybuilding și Fitness care va avea loc între 17 și 19 mai 2019 în Corfu, Grecia.

“Sportul reprezintă legătura pe care natura o oferă tuturor oamenilor, fără a ține cont de barierele legate de limbă, cultură, religie sau politică. Organizarea Campionatului Balcanic pe insula Corfu înseamnă abilitatea gazdelor de a trăi în prezent cu gândul la Zeus, Adonis sau Hefaistos, câțiva dintre cei mai cunoscuți zei greci. Doresc ca noi toți, care reprezentăm țările balcanice, să fim în top, iar prietenia dintre noi să prevaleze. Fie ca cei mai buni să căștige!”, declară prof. Gabriel Toncean, în calitate de Președinte al B.B.F.F.

Loading...

Citește și