Cătălina Ponor, dărâmată după rezultatul la bârnă: «Mesajele negative m-au atins»

Ultima actualizare:

    Cătălina Ponor a ieșit penultima în finala la bârnăFoto: Getty
Cătălina Ponor a ieșit penultima în finala la bârnăFoto: Getty

Cătălina Ponor (28 de ani), singura reprezentantă a gimnasticii feminine românești la Rio, a prins doar locul șapte în finala de la bârnă, de luni, 15 august. Chiar dacă este o specialistă a acestui aparat, sportiva noastră a avut multe ezitări de-a lungul exercițiului și a fost notată cu 14,000, terminând pe penultima poziție.

Cătălina a vărsat lacrimi amare și a fost dezamăgită de prestația sa și de rezultatul final. Intervievată de cei de la TVR2 chiar imediat după concurs, Ponor a declarat că negativitatea din vorbele unora și altora au atins-o mai mult decât ar fi crezut.

"A fost greu. Am încercat să lupt și să reprezint România cum am putut mai bine. Din păcate, vorbele și mesajele negative m-au atins. Important e că am terminat concursul cu bine și că sunt sănătoasă. Nu îmi pun problema retragerii. Vreau să concurez la Europenele de la Cluj. Triplă campioannă olimpicpă sunt. Mă bucur că am ajuns la a treia ediție a Jocurilor Olimpice", a spus gimnasta, la scurt timp după încheierea concursului.

Aurul a fost adjudecat de olandeza Sanne Wevers, care a obținut punctajul 15,466, urmată de reprezentanta Statelor Unite, Laurie Hernandez, notată cu 15.333, și de campioana de la individual compus, americanca Simone Biles, apreciată de arbitri cu 14,733.

Palmaresul Cătălinei Ponor la JO

Aur         2004     echipeAur         2004     bârnăAur         2004     solArgint     2012     solBronz     2012     echipe

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net