Campioana mondială la canotaj Ionela Cozmiuc a pictat cercurile olimpice în ”cantonamentul de acasă”

ionela-cozmiuc-lehaci-canotaj.jpg

Pe lângă antrenamente, Ionela Cozmiuc își umple timpul pictând
Pe lângă antrenamente, Ionela Cozmiuc își umple timpul pictând
Foto: Facebook/IonelaCozmiuc

Revenite din Italia, acolo unde s-au pregătit în ”ape calde” până la finalul lunii februarie, componentele lotului olimpic de canotaj s-au izolat în baza de la Siliștea Snagovului până la jumătatea lunii martie, când au fost trimise acasă. Sportivele se pregătesc acum la domiciliu și speră să revină cât mai rapid în ambarcațiuni.

Dublă campioană mondială alături de Gianina Beleagă, Ionela Cozmiuc a postat un filmuleț în care apare pictând cercurile olimpice și cuvântul Tokyo. ”După aproape două săptămâni de cantonament la domiciliu am simțit nevoia de o extra-motivație! Cu toate ca e drăguț să fii acasă sper să ne întoarcem cât mai repede la Snagov!”, a scris sportiva legitimată la CS Dinamo București. 
Originară din Câmpulung Moldovenesc (județul Suceava), Ionela-Livia Cozmiuc s-a remarcat în 2012, când a cucerit medalia de argint la Mondialele de juniori de la Plovdiv, alături de Andreea Asoltanie la dublu vâsle. Campioană mondială în aceeași probă, dar alături de Gianina Beleagă (2017, 2018), ea a participat la Jocurile Olimpice de la Rio, în 2016.   

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1