Calificare pe burtă

Ultima actualizare:

În semifinala cu SUA, nemţoaicele au trecut prin mari emoţii. Ele conduceau înaintea ultimului tur şi nimic nu părea că le poate sta în cale.

Înaintea ultimei turnante, Anna Friesinger-Postma (33 de ani) s-a dezechilibrat, rămânând în urmă. Cum la pursuit se ţine cont de timpul ultimei componente a unei echipe, patinatoarea a încercat să recupereze decalajul.

Şi, în disperare, a terminat întrecerea pe burtă! Crezând că Germania a ratat finala, Anna a lovit cu pumnii în gheaţă, de ciudă.

Când a privit tabela a observat însă că adversarele au avut timp mai slab cu 0,23 secunde şi a zâmbit. Friesinger-Postma a fost înlocuită imediat, în finală Germania câştigând în formula Daniela Thoms Anschutz, Stéphanie Beckert şi Katrin Mattscherodt.

"A fost ca într-un carusel. Am simţit că se prăbuşeşte totul cu mine, iar apoi m-am simţit ca în al nouălea cer!", a recunoscut sportiva despre care putem spune că a fost şi ghinionistă, şi norocoasă.

De meserie designer şi manechin, Anna Friesinger-Postma este preocupată în timpul liber de decoraţiuni interioare, muzică, internet, fotografie şi modă. E fană a serialului "Sex and the City". Îi place să iasă în oraş cu prietenii, să joace golf şi să se plimbe cu motocicleta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net