Briatore: "Sunt distrus"

Ultima actualizare:

    Briatore, un magnat cu probleme
Briatore, un magnat cu probleme

Fostul şef al echipei Renault, Flavio Briatore, a spus în Gazzetta dello Sport că este distrus din cauza faptului că a primit suspendare pe viaţă din partea FIA, după ce i-a cerut lui Nelson Piquet Jr să provoace un accident în timpul MP al statului Singapore.

"Sunt distrus", a spus italianul în vârstă de 59 de ani, care a primit luni suspendarea din toate competiţiile organizate de Federaţia Internaţională de Automobilism.

Briatore vrea să dea în judecată FIA la un tribunal din Paris, pentru a demonstra că este nevinovat şi va cere daune pentru că imaginea sa a fost afectată de acest scandal.

Italianul a părăsit Renault săptămâna trecută, alături de şeful inginerilor, Pat Symonds, care a primit o suspendare de cinci ani. Renault nu a contestat acuzaţiile şi a primit o sancţiune cu suspendare pentru doi ani, până la finalul sezonului 2011.

Şeful Federaţiei Automobilistice din Spania, Carlos Garcia, unul dintre membrii Consiliului Mondial al FIA, a spus într-un interviu pentru AS că este şocat de sancţiunea primită de Briatore. "Mi se pare exagerat, nu au existat dovezi clare împotriva lui şi nici măcar nu s-a putut apăra. Se poate adresa justiţiei, pentru că acum nu mai are voie să muncească şi să câştige bani din acest sport", a spus acesta.

Presa italiană scrie că Briatore se gândeşte să înfiinţeze un campionat paralel Formulei 1, el fiind unul dintre cei care susţineau şi înainte această idee.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net