"BRD Bucharest Open": doar Dinu a fost eliminată în primul tur. Vezi ce se joacă azi!

Ultima actualizare:

    Monica Niculescu speră să câştige în acest an "BRD Bucharest Open"Foto: AP
Monica Niculescu speră să câştige în acest an "BRD Bucharest Open"Foto: AP

"BRD Bucharest Open" a început luni la Arenele BNR şi majoritatea româncelor sunt încă în cursă. Singurele care au pierdut în primul tur au fost Cristina Dinu şi Ana Bogdan. Pentru prima, cehoaica Denisa Allertova a fost prea puternică, jucătoarea noastră pierzând în trei seturi. Bogdan are în schimb consolarea că a eliminat-o tot o româncă, Monica Niculescu.

În rest, "BRD Bucharest Open" a fist de bun augur pentru fetele noastre. Andreea Mitu a produs o mare surpriză şi a învins-o pe nemţoaica Anika Beck, favorita numărul 8 a turneului, 1-6, 6-3, 6-3, iar Patricia Ţig, intrată pe tabloul principal cu Wild Card, a beneficiat de abandonul spaniolei Silvia Soler Espinosa, după ce câştigase primul set.

Astăzi, turneul continuă cu meciul Soranei Cârstea, intrată şi ea pe tablou datorită unei invitaţii. "Sorry" va juca împotriva bulgăroaicei Sesil Karatantcheva, jucătoare din prima sută, spre deosebire de româncă. Apoi, Patricia Ţig va juca în turul doi un meci mult mai greu, cu slovena Polona Hercog, iar Alexandra Dulgheru va închide ziua cu Shuai Zhang.

"BRD Bucharest Open" este un turneu din categoria International

Cu excepţia jocurilor româncelor, "BRD Bucharest Open" mai găzduieşte meciurile Sarra Errani - Sahar Peer, favorita 1 încercând să treacă de israeliancă pe o căldură caniculară. Apoi, frumoasa Julia Georges întâlneşte o jucătoare venită din calificări, rusoaica Kasatkina, iar unguroaica Timea Babos va juca împotriva celeilalte italience de pe tablou, Roberta Vinci. În plu, mai trebuie să se încheie şi meciul Kukova - Pereira, întrerupt la 3-6, 7-6, 5-5.

Jucătoarele de la turneul din Bucureşti au avut ieri un spectator de gală, Simona Halep, deţinătoarea trofeului şi numărul 3 mondial în acest moment, făcându-şi apariţia în tribunele de la Arenele BNR. Aceasta n-a vrut să participe la competiţie după deziluziile din ultimul timp şi încearcă să se refacă psihic. Halep a declarat însă că speră să câştige o româncă.

"BRD Bucharest Open" are premii totale de 250.000 de dolari americani

"BRD Bucharest Open" este un turneu din categoria International, unul dintre cele mai de jos posibile, şi este premiat cu o sumă totală de 250.000 de dolari americani. Anul trecut, victoria a aparţinut 100% româncelor. Halep a câştigat finala cu Roberta Vinci, iar la dublu s-au impus cuplul format din Elena Bogdan şi Alexandra Cadanţu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net