Bonjasky, Irimia şi Adegbuyi vor căuta talente pentru Superkombat în Olanda

Ultima actualizare:
K1
K1

Promoţia românească Superkombat îşi continuă expansiunea globală, iar pe 8 iunie, la Almere, în Olanda, va organiza o nouă selecţie pentru sportivii din viitoarea generaţie de eroi, marele câştigător urmând să primească şansa de a lupta în a patra etapă de World Grand Prix a circuitului condus de Eduard Irimia, programată în toamnă, tot în "Ţara Lalelelor".

Este a şasea ediţie a selecţiilor Superkombat după ce în ultimul an au avut loc evenimente asemănătoare în Grecia, Germania, Brazilia, Croaţia şi Marea Britanie. De altfel, la Middlesbrough, în aprilie, a fost descoperit şi Jamie Bates, câştigătorul turneului mondial la categoria grea, organizat la Mamaia, şi transmis în direct în 83 de ţări.

"Cred în crearea unei noi generaţii de eroi şi tocmai de aceea am lansat acest program. Cu siguranţă în Olanda, care e patria acestui sport, sunt încă talente neşlefuite, iar dintre cele câteva zeci de sportivi trecuţi de preselecţie cel puţin unul sau doi vor reuşi să confirme la nivel global", a declarat promotorul Eduard Irimia. Alături de Irimia, la Almere va fi prezent şi româno-nigerianul Benjamin Adegbuyi, descoperit la rândul său tot la o gală de selecţie, iar acum cotat al 7-lea în lume, însă printre invitaţi se va număra şi legendarul Remy Bonjasky, surinamezul triplu campion mondial, dar şi olandezul Andy Souwer, dublu campion mondial K-1 Max. "Adegbuyi este exemplul clar că putem înlocui acea generaţie de aur din care a făcut parte şi Bonjasky", a adăugat preşedintele Superkombat.


    K1
K1

Învingătorul selecţiilor de la Almere va lupta pe 27 septembrie în cea de-a patra etapă de World Grand Prix a Superkombat, care va avea loc tot în oraşul olandez. Printre românii care ar urma să lupte în Superkombat WGP IV se numără Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net