Au făcut figuraţie că n-au luat banii?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Supărate că nu şi-au primit banii pe ultima lună, muntenegreanca Katarina Bulatovic şi celelalte superstaruri de la Oltchim au făcut tot posibilul ca „galacticele" să piardă primul meci din grupele principale ale Ligii: 22-23 cu Ferencvros.

Venite ca mielul la tăiere la Râmnicu Vâlcea, handbalistele de la Ferencvaros n-au înţeles nici ele cum de s-au întors victorioase la Budapesta. De partea cealaltă, fetele de la Oltchim s-au făcut de ruşine în faţa propriilor suporteri, fiind la un moment dat conduse chiar cu şapte goluri (12-19)! O posibilă explicaţie, cu perdea, a dat-o antrenorul Vestergaard.

„Nu cred că problemele financiare pot fi o scuză", a spus tehnicianul danez după meci, la Digisport. Aşadar, e cert că jucătoarele de la Oltchim se plâng în continuare de întârzieri salariale, în ciuda eforturilor preşedintelelui Petre Berbecaru de a face rost de bani, inclusiv din surse bugetare (printre sponsorii echipei se numără şi primăriile din Bucureşti, respectiv Râmnicu Vâlcea).

„E adevărat că avem restanţe, dar drepturile fetelor vor fi plătite la zi până la meciul cu Ferencvaros", spunea Berbecaru la finalul lunii ianuarie.

Cum situaţia nu s-a remediat la timp, se pare că supervedetele Oltchimului n-au mai ţinut cont de promisiuni şi au pus-o de o „grevă" de avertisment. Cum altfel s-ar putea explica prestaţia sub orice critică a muntenegrencei Katarina Bulatovic, campioană europeană în decembrie 2012?

Cea care în mod normal câştigă meciurile de una singură a dat acum o sumedenie de pase greşite şi numai 5 goluri, din care trei de la 7 metri şi unul printr-o aruncare deviată. Apoi, nici conaţionala lui Bulatovic, Marija Jovanovic, n-a rupt gura târgului - mai mult, în ultimul minut a făcut un fault de eliminare - în timp ce franţuzoaica Pineau (cea mai bună handbalistă a lumii în 2009) a terminat partida fără gol marcat.

Calificarea nu e compromisă

Prin această minigrevă, Bulatovic şi compania au tras un semnal de alarmă, dând de înţeles că situaţia nu se va schimba dacă salariile nu vor fi aduse la zi până la meciul următor (duminică, la Ljubljana, cu Krim). În mod normal, în ciuda eşecului cu Ferencvaros, Oltchim păstrează şanse mari la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

Fanii Oltchimului au sperat până la final

simeon stalpnicul png

Româncele, neputincioase

Posibilul non-combat al jucătoarelor străine n-a putut fi cotracarat de româncele din lot. Paula Ungureanu a făcut minuni între buturi, iar Meiroşu a fost ţinută mai mult pe bancă. Extremele Curea şi Nechita s-au plâns că n-au primit pase utilizabile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net