Arpad Paszkany şi iubita lui, Anne Feher: «Nu ştim să ne certăm»

Ultima actualizare:
Arpad Paszkany şi iubita lui, Anne Feher (FOTOGRAFII: Sorin Stana/Revista OK!)
Arpad Paszkany şi iubita lui, Anne Feher (FOTOGRAFII: Sorin Stana/Revista OK!)

Povestea de dragoste dintre Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj, şi Anne Feher este ruptă parcă din filmele de succes americane. Revista OK! a reuşit ceea ce nimeni din presa românească nu a mai izbutit: să pătrundă în intimitatea casei lor.

Cei doi sunt împreună de cinci ani şi se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Mărturiseşte acest lucru şi omul de afaceri clujean: „Când cunoşti o persoană care îţi place, se produce un flash. Dacă flash-ul, dacă fluturii în stomac nu dispar după două săptămâni, îţi mai dai şase luni în care să te convingi că e ceva sudat, nu e ceva trecător. Dacă flash-ul meu se tot activează de cinci ani şi mă simt fericit, liniştit şi împlinit, înseamnă că am ales bine", a declarat el în interviul acordat revistei OK!

Povestea lor de dragoste are un început la fel de romantic precum continuarea. Povesteşte Anne Feher, iubita patronului echipei clujene: „M-am îndrăgostit la prima vedere. Nu-mi puteam lua ochii de la privirea lui. Mă captau. Eu dansam în baletul Andrei când ne-am cunoscut. M-a văzut prima oară în august 2007, la un concert al ei, susţinut cu ocazia centenarului CFR-ului. Un an mai târziu, ne-am întâlnit în clubul Obsession, la un concert Chris Willis. A realizat că mă mai văzuse, eu am fost şocată, nu-mi venea să cred că m-a remarcat, noi neavând, practic, nici un contact de la Teatrul Naţional. M-a întrebat dacă pot să-i dau numărul de telefon şi i l-am dat, convinsă fiind că n-o să mă sune", a mărturisit Anne.

Telefonul a venit două săptămâni mai târziu, surprinzând-o pe Anne în... tramvai. Ea ţine minte toate detaliile: „Eram în tramvai, veneam de la cursuri spre casă. Tramvaiul fiind zgomotos, am început să urlu fără să-mi dau seama, să fiu sigură că mă aude. Ne-am văzut într-o după-amiază de joi şi am stat la poveşti până a doua zi dimineaţa. Era diferit de toţi bărbaţii pe care-i cunoscusem până atunci. Eu întotdeauna mi-am dorit pe cineva mai matur, care să înţeleagă ce-mi doresc de la viaţă, ce-mi doresc de la un cuplu şi ce-mi doresc de la o profesie. Am găsit toată înţelegerea din lume la el din prima clipă. E confidentul meu numărul unu. E bărbatul ideal", a concluzionat Anne Feher.

Anne recunoaşte că a fost dragoste la prima vedere


    Arpad Paszkany şi iubita lui, Anne Feher (FOTOGRAFII: Sorin Stana/Revista OK!)
Arpad Paszkany şi iubita lui, Anne Feher (FOTOGRAFII: Sorin Stana/Revista OK!)

Pe cât de dur şi hotărât este în lumea nemiloasă a afacerilor, pe atât de docil şi plin de romantism este Arpad Paszkany în viaţa de cuplu. Zilnic, indiferent de cât este de ocupat, ia prânzul cu iubita lui, iar seara face tot ce poate pentru a petrece câteva ore alături de ea.

Foarte sincer îţi spun, nu aş schimba nimic la ea. E ambiţioasă, dar exact cât trebuie, nu excesiv. În momentul în care doreşti să schimbi lucruri la celălalt, înseamnă că nu-l iubeşti suficient. Ne potrivim perfect spiritual şi sentimental, iar, mai nou, am constatat că facem echipă bună şi profesional. Comunicăm foarte bine şi ne face programul de-aşa manieră încât, aproape zilnic, în jurul orei două, să luăm prânzul împreună, iar seara, să terminăm mai devreme ca să ne rămână timp pentru noi. Orice neajuns ar apărea în relaţia noastră îl dezbatem imediat, găsim întotdeauna variantă de mijloc, ca să nu ajungem să ne certăm. Nu ştim să ne certăm. Niciodată nu am plecat la culcare certaţi", a explicat şi Arpad Paszkany.

Chiar dacă sunt împreună de cinci ani, cei doi nu au încă planuri de căsătorie, aşa cum recunoaşte Anne: „Dacă te referi la inel, logodnă, căsătorie, nu ne batem capul cu asta. Deocamdată, suntem amândoi de părere că ne e foarte bine aşa", mărturiseşte ea.

Relaţia dintre Arpad Paszkany şi Anne Feher s-a dezvoltat foarte rapid. „Ne-am cunoscut în martie, iar prin august deja ne mutam împreună. De-atunci, nu e zi să nu-mi arate că e aici, că mă iubeşte şi că are grijă de mine. Uneori, chiar îl critic că mă răsfaţă pera mult", mărturiseşte Anne Feher. Ea e acum o persoană foarte ocupată: este coprezentatoare la o emisiune de fashion la Look TV, e stilistul trustului Transilvania Media Grup, iar luna trecută a lansat, împreună cu sora ei, brandul vestimentar Concepto.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net