Are acasă doi bolizi, dar merge cu maşina iubitei

Citeste tot despre: 

El are 22 de ani, ea 30. Dar ce contează asta când dragostea e mai mare decât diferenţa de vârstă? Gina Pistol şi fotbalistul Pandurilor Mihai Răduţ trăiesc o poveste de dragoste de anul trecut.

Cei doi amorezi nu mai pun deloc preţ nici pe etichetă şi au ajuns să-şi împartă şi lucrurile personale. Cel mai recent exemplu: Răduţ se plimbă cu maşina Ginuţei. Şi fotoreporterii Click! nu aveau cum să rateze momentul.

Acestea sunt cele două tipuri de maşini pe care le are în garaj Mihai Răduţ

CLIIMA20130114_0133_1.jpg

După ce a făcut cumpărăturile, Răduţ s-a suit la volanul maşinii Ginei Pistol (Fotografii : Alex Muscaliu)

L-au surprins pe mijlocaşul Pandurilor la cumpărături în Bucureşti, cu o zi înainte de reluarea pregătirilor. Răduţ, fără Gina, rămasă probabil acasă, s-a plimbat puţin prin oraş la volanul BMW-ului X3 al iubitei sale. Şi asta nu pentru a se "da mare" cu o maşină puternică. În garajul  mijlocaşului de 22 de ani şi-au găsit adăpost numai bolizi unul şi unul. La vârsta majoratului a primit cadou din partea părinţilor, care deţin câteva cafenele în Slatina, un luxos Audi S4.

CLIIMA20130114_0132_1.jpg

După ce a făcut cumpărăturile, Răduţ s-a suit la volanul maşinii Ginei Pistol (Fotografii : Alex Muscaliu)

Răduţ s-a plictisit după doar câteva luni de maşina primită în dar, aşa că a decis să-şi achiziţioneze un Porsche 911, un model care depăşeşte 120.000 de euro. Nici această maşină nu i-a fost pe plac lui Răduţ, acesta preferând să o schimbe.

Şi a optat pentru o maşină mult mai mare şi mai sigură: un Infiniti care costă în jur de 65.000 de euro.  Automobilul de teren a "rezistat" aproape un an în proprietatea lui. Ulterior, el şi-a achiziţionat un Audi A8, maşină la fel de scumpă, al cărei preţ poate sări de 100.000 de euro. Mihai şi-a luat şi un Range Rover alb, pe care îl are şi acum.

Loading...