Antun Palici, adus la Dinamo de Vojnovici

Ultima actualizare:

    Antun Palici a jucat şi la Dinamofoto: www.fcdinamo.ro
Antun Palici a jucat şi la Dinamofoto: www.fcdinamo.ro

Mijlocaşul croat Antun Palici va juca la roş-albi, fiind convins să ajungă în "Ştefan cel Mare" de către căpitanul Aljosa Vojnovici.

"Am ales Dinamo pentru că este un club mare în România. Ştiam despre Dinamo că este un nume mare, asta m-a determinat să vin în România, ştiam că joacă un fotbal de calitate. Asta m-a atras pentru prima dată. Am văzut meciul cu Steaua, unde a fost o atmosferă extraordinară. Am văzut că echipa are calitate, are jucători tineri şi foarte talentaţi. Cred că vom lucra bine împreună şi vom progresa. Vreau să dau tot ce am mai bun pentru acest club pe teren, asta e cel mai important. Nu ştiu încă dacă voi juca mâine (n.r. - joi), abia am venit de trei zile, am făcut testele şi am semnat contractul. Vom vedea. Deocamdată nu sunt pregătit sută la sută, dar sper că voi fi într-un timp foarte scurt. Mi-au plăcut foarte mult Matei şi Filip, sunt jucători de calitate, dar nu vreau să-i exclud nici pe ceilalţi", a spus Palici.

Mijlocaşul croat a mai afirmat că un alt motiv pentru care a ales echipa pregătită de Rednic a fost faptul că îl cunoaşte pe căpitanul Aljosa Vojnovici: "Am jucat în trecut cu Vojnovici, care mi-a spus numai lucruri frumoase despre Dinamo şi asta m-a făcut să vin. Îl cunosc pe Aljosa de mult timp, ştiu că e un lider adevărat. Cu domnul Rednic am vorbit şi înainte de a veni aici la Dinamo".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net