Antrenorul lotului olimpic de bob, acuzat de hărțuire

ioana_gheorghe_paul_neagu.jpg

Ioana Gheorghe, alături de antrenorul Paul Neagu, după un succes obținut la începutul anului
Ioana Gheorghe, alături de antrenorul Paul Neagu, după un succes obținut la începutul anului
FOTO: Facebook
Citeste tot despre: 

Acuzat de hărțuire de una dintre sportivele sale, Ioana Gheorghe, antrenorul lotului olimpic de bob al României, Paul Neagu, va fi înlocuit provizoriu de la conducerea echipei. Totul, la sugestia Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

”COSR cere Federaţiei Române de Bob şi Sanie ca până la definitivarea cercetării să numească un nou antrenor care să asigure continuitatea pregătirii pentru componentele Lotului Olimpic de Bob şi participarea la competiţiile internaţionale din calendarul Federaţiei Internaţionale de Bob şi Skeleton. COSR îşi exprimă totalul dezacord faţă de astfel de situaţii şi oferă sprijin total pentru ca sportiva Ioana Teodora Gheorghe să îşi poată continua pregătirea în condiţii de siguranţă până la soluţionarea şi clarificarea situaţiei”, se arată în comunicatul forului olimpic român. Acesta vine la câteva zile după ce una dintre cele mai valoroase componente ale lotului de bob, Ioana Gheorghe, l-a acuzat în mod public pe Neagu de hărțuire. Printre altele, ea a spus că tehnicianul a intrat peste ea în cameră când ea era doar în lenjerie intimă.

”Eram în lenjerie intimă, numai ce ieşisem de la duş. A intrat peste mine în cameră, nici nu l-am văzut la început, pentru că ascultam muzică în căşti. Când l-am văzut, eram la mine la pat. Mi-a smuls telefonul din mână. În momentul în care i-am spus să îmi dea telefonul înapoi, că nu are niciun drept să îl ia, s-a repezit. Eu eram în pat şi el stătea în picioare şi se uita de deasupra mea. Avea telefonul în mână şi a încercat să dea cu el în mine. Atunci, l-am prins de mână, l-am întrebat «Ce faceţi?». A încercat să mă jignească şi să mă înjure. Eu am strigat-o pe colega mea care era în dormitor. Când a văzut că era în camera, a început să spună: «Nu ţi-am făcut nimic, nici nu te-am atins. Niciun fel de problemă, acum ies din camera”, a declarat, printre altele, Ioana Gheorghe pentru ziuadevest.ro.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1