Antrenor american pentru naţionala masculină de baschet

Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală, a spus că naţionala de baschet masculin se va reuni luna viitoare, pentru preliminariile CE din 2011, cu un antrenor american pe banca tehnică.

"Purtăm negocieri de mai mult timp cu antrenorul Jim Harrick, care este un antrenor cu un CV impresionant şi ar fi o mare bucurie să îl avem pe banca tehnică, iar un răspuns clar din partea sa vom avea la finalul acestei săptămâni . Pe de altă parte, am deschis discuţii cu încă un antrenor american, care este asistent în staful lui San Antonio Spurs, din NBA, dar nu putem oferi detalii în acest sens, pentru că nu am primit acordul său. Cert este că luna viitoare, când se va reuni echipa naţională masculină, pe banca tehnică va sta un antrenor american, unul din cei doi despre care am vorbit", a declarat preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală.

Jim Harrick (71 de ani) a antrenat timp de 23 de sezoane la mai multe echipe universitare americane, Pepperdine University, UCLA, University of Rhode Island şi University of Georgia. Între anii 2003-2006 a fost scouter (căutător de talente) pentru echipa din NBA, Denver Nuggets, iar în 2006-2007 a antrenat echipa Bakersfield Jam, din NBA Development League. Jim Harrick a fost recompensat de mai multe ori cu titlul de "Antrenorul anului", la diferite niveluri în NCAA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net