Andrei Pavel trebuie să aibă grijă la mofturile iubitei!

Ultima actualizare:

    Cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! pe plajă, la MamaiaFoto: Mihai Ionescu
Cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! pe plajă, la MamaiaFoto: Mihai Ionescu

Fostul tenisman Andrei Pavel trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Tamira Paszek, pe care o şi antrenează din 2012. Relaţia lor a fost făcută publică de Click!, iar căpitanul echipei de Cupă Davis a României a confirmat-o, în exclusivitate. Azi vă prezentăm amănunte inedite despre femeia care l-a făcut pe Andrei să renunţe la mariajul de peste 20 de ani pe care-l avea cu Simone.

Andrei Pavel, 40 de ani, a decis să înceapă o viaţă nouă alături de Tamira Paszek, 23 de ani, sportive pe care o pregăteşte de mai bine de doi ani. “Sunt separat de soţia mea, iar Tamira este noua mea prietenă”, a declarat fostul tenisman în exclusivitate pentru Click!. Relaţia dintre cei doi este una excelentă, spun prietenii apropiaţi, cei care au dezvăluit şi câteva amănunte despre femeia care îi face zilele frumoase lui Andrei.

Tamira şi Andrei s-au distrat la Marea Neagră
Tamira şi Andrei s-au distrat la Marea Neagră

La 23 de ani, Tamira se poate lăuda cu o viaţă personală extrem de linişită. A avut un singur iubit oficial, Georg Margreitter, fotbalist care joacă acum la FC Copenhaga, împrumutat de englezii de la Wolverhampton Wanderers. Paszek şi Margreitter s-au iubit timp de patru ani, de când sportiva avea 18 ani. Realţia lor s-a terminat în vara anului trecut, iar ei au rămas amici, dovadă fiind şi declaraţiile făcute la acel moment de Tamira:

“Lucrurile nu au mai mers. El m-a strijinit mult în carieră, dar pur si simplu relaţia nu mai mergea cum trebuia. Nu au fost alte motive la mijloc, doar că nu mai era ce trebuia să fie”.

Tamira şi-a găsit alinarea în braţele lui Andrei, care din 2012 i-a devenit antrenor. Fetei i-a fost făcut un ”portret” de către jurnaliştii austrieci, care au comentat despre ea că este destul de mofturoasă. Totuşi, tenismana nu pare să aibă pasiuni sau pretenţii ieşite din comun. Este înnebunită după ciocolată şi, deşi nu are voie să consume acest produs des, face ce face şi reuşeşte să-i potolească pofta de dulce.

Îi place să adoarmă uitându-se la tv

Îi place la nebunie să adoarmă pe canapea, privind diverse seriale la televizor. Nu este o împătimită a fotografiilor, însă atunci când trebuie să dea un interviu şi să I se facă o poză, obligatoriu îi cere fotografului să o imortalizeze din partea stângă. Consideră că arată mai bine din acel unghi. La capitolul temeri, Tamira are un singur mare of: nu-I place deloc întunericul şi evită pe cât se poate să stea singură. Un minus al personalităţii ei este faptul că  nu prea are răbdare.

Părinţii au ţinut-o din scurt

Tamira (23 de ani) provine dintr-o familie multiculturală – mama sa, Francoise, este chiliană, născută în Austria, cu origini poloneze şi franceze, iar tatăl ei, Ariff Mohamed, este născut în Tanzania, crescut în Kenya, cu strămoşi indieni şi canadieni – părinţii ei fiind extrem de stricţi în ceea ce o priveşte.

Tocmai de aceea, în momentul în care fata le-a povestit despre relaţia cu Andrei, tatăl ei a avut o discuţie deschisă cu fostul tenisman român. Potent om de afaceri, Ariff Mohamed i-a spus clar că trebuie să renunţe la soţie, dacă vrea o relaţie serioasă cu Tamira.

Renunţă la academia din SUA?

Căpitanul echipei de Cupa Davis a României trăieşte de mai bine de patru ani în SUA, acolo unde şi-a deschis, în 2010 o academie de tenis. Pavel and Blackwood Tennis Academy, din statul Arizona, a fost proiectul făcut împreună cu prietenul său, antrenorul de tenis Nick Blackwood, pe care îl cunoaşte de 20 de ani. Din câte se pare, Pavel intenţioneză să lase academia pe mâinile lui Nick şi să se mute definitiv în România, unde va încerca să aibă un proiect asemănător. 

Click! spune

Pavel s-a căsătorit cu Simone în august 1999. Au împreună doi copii, o fată, Carolina Elena (15 ani) şi un băiat, Marius (12 ani). Au trăit o perioadă în Germania, acolo unde au făcut şi nunta, apoi s-au mutat în Statele Unite ale Americii, unde Pavel şi-a deschis şi o academie de tenis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net