Andre Agassi a recunoscut că a luat droguri

Ultima actualizare:

Agassi, care are în palmares opt titluri de Mare Şlem, a precizat că era dependent de metamfetamină, un drog sintetic care provoacă euforia, într-un moment în care cariera sa ajunsese într-un punct critic.

În cartea sa, 'Open: an autobiography', care va apărea pe piaţă pe 9 noiembrie, 'Puştiul din Las Vegas' a recunoscut că a consumat 'cristal meth' (un alt nume dat metamfetaminei) în 1997, deoarece nu era în formă şi avea, totodată, îndoieli legate de mariajul său cu actriţa Brooke Shields.

Agassi a povestit în detaliu cum a consumat metamfetamină pentru prima oară, la domiciliul său, în complicitate cu asistentul său, un anume 'Slim', intrând apoi într-o stare de euforie.

După un control antidoping pozitiv, campionul american, astăzi în vârstă de 39 ani, a minţit Asociaţia jucătorilor profesionişti de tenis (ATP), evitând astfel o sancţiune care îi putea compromite cariera: trei luni de suspendare pentru consum de droguri recreative.

'Am scris o scrisoare în care informam ATP că Slim era un consumator regulat de droguri şi că amesteca deseori metamfetamina cu diverse băuturi acidulate, ceea ce este adevărat. Însă am adăugat că eu am consumat din greşeală una dintre acele băuturi. Mi-a fost ruşine, desigur, şi mi-am promis că minciuna respectivă va pune capăt întregii situaţii', a precizat fostul tenisman.

În urma scrisorii primite de la Agassi, ATP a decis să claseze dosarul respectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net