Andre Agassi: «Ilie Năstase, un român mare şi prost»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cartea autobiografică a lui Andre Agassi, "Open", uimeşte pe zi ce trece, atrăgând din ce în ce mai multe dispute.

După episodul "sincerităţii", în care a recunoscut că a fost depistat pozitiv cu un drog puternic în 1997 şi că a minţit autorităţile sportive pentru a evita o suspendare pentru dopaj, americanul mai aruncă o "bombă".

Citeşte aici: 7 motive pentru care ne place Năstase şi nu Agassi

Cataloghează pe două mari legende ale tenisului mondial, Jimmy Connors şi Ilie Năstase, ca fiind "bădăran", respectiv, "un român mare şi prost".

"Nu ştiu de ce a reacţionat aşa. Pobabil vrea să-şi vândă cartea, deşi ştiu că are destui bani. Chiar nu pot să înţeleg, având în vedere că aveam o impresie bună despre el. Nu ne-am certat niciodată. Poate sunt nebun, dar prost nu sunt. Încerc să găsesc o explicaţie logică a cuvintelor sale... Poate a vrut să dea o altă conotaţie cuvintelor, însă scoase din context acestea pot însemna altceva. Poate a vrut să spună că sunt nebun pe terenul de joc prin ce făceam", ne-a spus Ilie Năstase la auzul declaraţiilor lui Agassi.

Mai citeşte:

Agassi a luat droguri timp de un anBecker: "Agassi a făcut rău tenisului"Când era cu Brooke, Agassi o ţinea pe Steffi Graf pe frigiderFederer e şocat după ce a aflat că Agassi s-a drogatAndre Agassi a recunoscut că a luat droguri

Primul lider ATP consideră că este cu atât mai deranjantă acuzaţia cu cât vine de la o persoană care a recunoscut că a consumat droguri în timpul carierei.

"Chiar dacă ar fi aşa cum spune el, nu se cade să faci asemenea declaraţii despre colegi. În tenis ar trebui să fim ca o familie. Eu aş propune să i se retragă toate titlurile din perioada când a consumat droguri", a adăugat Năstase.

Cartea lui Agassi stârneşte valuri înainte chiar de a apărea pe piaţă.

Cum comentezi afirmatiile tenismanului american?

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net