Ana-Maria Popescu Brânză consideră că Tokyo 2020 este doar ”un vis amânat”

branza-doha-2020.jpg

Ana-Maria Popescu Brânză era într-o formă de zile mari în această primăvară
Ana-Maria Popescu Brânză era într-o formă de zile mari în această primăvară
Foto: Facebook/AnaMariaPopescuBrânzăOficial

Împreună cu Comitetul de Organizare din Japonia, Comitetul Internațional Olimpic (CIO) a decis amânarea ediției din acest an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Competiția polisportivă se va desfășura, cel mai probabil, în vara anului viitor. Decizia îi afectează pe organizatori, care vor înregistra pierderi financiare importante, dar și pe sportivii care pregăteau participarea. Cu calificarea în buzunar, Ana-Maria Popescu Brânză consideră că altele sunt prioritățile noastre în această perioadă și le spune românilor: ”STAȚI ACASĂ!”

Un mesaj pe acest subiect a postat, cu titlul ”#Tokyo2020... un vis amânat”, spadasina Ana-Maria Popescu Brânză, campioană olimpică cu echipa României la Rio, în 2016, și vicecampioană olimpică la individual la Beijing, în 2008.
Iată textul scris de sportiva legitimată la CSA Steaua: 
”Singura noastră grijă, a sportivilor, până acum puțin timp era cum să ne antrenăm mai bine pentru a prinde biletul către competiția supremă. 
Acum, în schimb, pare cea mai mică problemă cu care ne confruntăm în această perioadă! 
Nu, munca și efortul din ultimii patru ani de zile nu ne-au fost anulate; visul de ajunge la Jocurile Olimpice este încă viu și vom ajunge acolo dacă vom respecta regulile. 
Noi știm cel mai bine că sportul te învață, înainte de toate, să respecți regulile jocului. 
Înainte de toată această "nebunie", după toate calculele posibile, eram calificată matematic pentru a 5-a oară la JO. Nu am apucat să mă bucur sau să vă anunț, așteptam confirmarea după ultima competiție. 
Acum aștept decizia FIE în privința competițiilor din acest sezon și a sistemului de calificare! 
Însă, nici aceasta nu mi se pare a fi o problemă reală, ci doar incertitudinea aceea care ne macină pe fiecare dintre noi când ne gândim la viitor. 
Problemele cu adevărat importante nu se întâmplă în casele noastre, acolo unde ne plângem de milă și de plictiseală. Nicidecum... Problemele reale sunt în spitale, acolo unde oamenii luptă cu un inamic invizibil și se străduiesc din toate puterile să-i faca față. Problemele sunt afară, pe stradă, acolo unde alți oameni înceară să se facă înțeleși de către cei mai inconștienți dintre noi.
Problemele sunt în magazine, unde personalul de la casa de marcat încearcă să baleteze între scanat produse și pus marfă în rafturi spre nemulțumirea clienților, care oricum erau nemulțumiți și înainte.
Probleme au toți cei care se expun zi de zi pentru a ne fi nouă bine. Știu, am mai spus asta! 
Haideți să dăm și noi o mână de ajutor și să #stămacasă. 
Rămâneți cu bine și nu uitați de zâmbet”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1