Amalia, cuplată cu asociatul de la firmă?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Amalia şi Ilie Năstase au şocat când au anunţat că divorţează. Au dat senzaţia că sunt pur şi simplu doi oameni ale căror drumuri se despart. Fals, spun apropiaţii cuplului. Infidelitatea ei ar fi adevăratul motiv. Surse au povestit pentru Click! că Amalia ar avea de mai bine de doi ani o relaţie cu asociatul ei Răzvan Vasilescu.

Îşi înşela oare bărbatul chiar cu cineva "din casă"? Surse bine informate din anturajul soţilor Năstase bagă mâna în foc că aşa este.

Amalia Năstase ar trăi o poveste de amor cu un bun prieten de familie, un tânăr de 30 de ani care, de altfel, îi este şi asociat la firmă.

Mai citeşte:

Amalia vrea jumătate din averea lui Ilie Năstase

Amalia şi Ilie Năstase divorţează!

Diana Ross, printre cele 2.500 de femei ale lui Ilie

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi încă din luna noiembrie 2008. Şi-au petrecut, relaxaţi, toată ziua împreună, cu treburi prin oraş, dar şi cu gesturi foarte familiare între ei. Să fi fost încă de atunci "cuplaţi"?

Despre "relaţia" ei cu Răzvan Mihai Vasilescu se vorbeşte mult în cercurile bine informate din lumea mondenă.

"A ştiut să ascundă elegant toată treaba. E simplu să te ascunzi în spatele relaţiilor de serviciu. Amalia şi Răzvan sunt tot timpul împreună. Au sediul firmei chiar pe aceeaşi stradă unde locuiesc Amalia şi Ilie, aşa că totul era sub nasul lui. Uneori, stăteau în birou şi până după miezul nopţii. În plus, mergeau împreună până şi la casa de modă unde Amalia îşi făcea rochiile", ne-a povestit un apropiat al Amaliei, care a ţinut să-şi păstreze anonimatul.

PAPARAZZI: Amalia şi Ilie Năstasese comportă ca şi cum ar fi încă împreună

O altă sursă ne-a dezvăluit că tânărul Răzvan ar fi fost şi motivul pentru care Ilie Năstase ar fi făcut de-a lungul timpului multe crize de gelozie.

"Acum doi ani, de Revelion, soţii Năstase au fost la un restaurant împreună cu mai mulţi apropiaţi, printre care şi Răzvan. Amalia i-a acordat numai lui atenţie, iar Ilie s-a enervat. A ridicat-o pe Amalia de la masă şi au plecat înainte de 12 noaptea".

Click! v-a prezentat încă de sâmbătă declaraţiile unor surse conform cărora Amalia ar avea un iubit secret. Se pare că Răzvan Vasilescu este bărbatul cu care soţia lui Năstase a fost văzută, în aeroport, la Istanbul, în septembrie anul trecut. Oficial, însă, totul se ascunde sub "umbrela" afacerii pe care cei doi o au împreună. Chiar Amalia a vorbit despre aceasta într-un interviu pentru "Viva".

"Am început serios treaba cu compania pe care am înfiinţat-o anul trecut cu un bun prieten, Răzvan Vasilescu", spunea Amalia anul trecut.

Noiembrie 2008

Click i-a surprins pe Amalia Năstase şi Răzvan Vasilescu petrecând împreună o zi întreagă

Răzvan şi-a scos rucsacul din portbagajul maşinii Amaliei

Amalia şi Răzvan păreau foarte apropiaţi

Ilie, ce soţ grijuliu!

Ilie Năstase e în continuare un soţ grijuliu. Fotoreporterii Click! l-au surprins, sâmbătă, pe fostul tenisman cărând de zor sacoşe. Ilie i-a dat o mână de ajutor Amaliei, depăşită de numărul mare de plase doldora de cumpărături din portbagajul maşinii.

Cei doi păreau supăraţi şi distanţi, vizibil marcaţi de evenimentele din ultima săptămână. Amalia şi Ilie Năstase sunt căsătoriţi de şapte ani şi au împreună două fetiţe. Ei şi-au şocat toţi apropiaţii săptămâna trecută, când au anunţat că divorţează.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net