Am testat plasele de protecţie la Soci

Ultima actualizare:

    Ioan Achiriloaie a  fost ieri protagonistul  celei mai spectaculoase  căzături în proba de  supercombinată
Ioan Achiriloaie a fost ieri protagonistul celei mai spectaculoase căzături în proba de supercombinată

Ionică Achiriloaie n-a terminat proba de coborâre din cadrul supercombinatei alpine, trecând de puţin pe lângă o accidentare groaznică.

Zilele trecute, echipajul României de sanie a fost scos din competiţie pe motivul că sportivii noştri nu puteau îmblânzi echipamentul de concurs. Ieri, pe pârtia de la Soci, schiorul Ioan Achiriloaie a demonstrat şi el că Olimpiada e de multe ori o pălărie prea mare pentru români. „Ionică", aşa cum îi spun apropiaţii, era considerat din start cel mai slab participant al probei de supercombinată, pe baza timpilor de calificare.

Românul a ieşit de pe pârtie...

simeon stalpnicul png

...a ajuns direct în plasele de protecţie...

simeon stalpnicul png

La final, s-a ridicat cu greu din zăpadă, dar a plecat pe picioarele lui

simeon stalpnicul png

Astfel, Achiriloaie a luat startul ultimul în manşa de coborâre, pe care a terminat-o rapid. Nu la final însă, ci în plasele de protecţie ale pârtiei. Pierzând controlul schiurilor la o viteză ameţitoare, românul n-a mai avut ce face decât să atenueze gravitatea căzăturii. Din fericire, Achiriloaie s-a ridicat pe picioarele sale, dar a fost descalificat şi n-a mai fost primit în manşa de slalom a supercombinatei.

Eva Tofalvi, locul 21 la biatlon

La JO de la Soci, sportiva noastră a terminat proba de biatlon (individual 15 kilometri) pe poziţia 21 din cele 84 de concurente. Românca a avut şansa de a se clasa în top zece după ce a ratat un singur foc din 20 de cartuşe, dar la alergare a pierdut timp preţios. Eva a terminat cursa, fiind cronometrată cu 47.30.8, cu peste patru minute mai mult ca Darya Domracheva, cea care a obţinut medalia de aur.

Germanca sexy, accident cu maşina

În ziarul de ieri, „Click!" v-a prezentat cazul biatlonistei germane Miriam Gössner, care a ratat prezenţa la Soci din cauza unei accidentări, dar care face furori cu formele sale în revistele pentru bărbaţi. În aceeaşi zi, frumoasa Miriam a trecut printr-un şoc teribil. În drum spre aeroportul din München (iubitul ei, schiorul Felix Neureuther, urma să se deplaseze la Soci), maşina celor doi a derapat din cauza poleiului, lovindu-se violent de parapeţii de protecţie. Miriam a scăpat cu o sperietură, dar prezenţa lui Felix la Olimpiadă e pusă sub semnul îndoielii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net