Am învins Norvegia la handbal după 16 ani! Ce au zis eroinele noastre!

Ultima actualizare:

    Tomas Ryde, un antrenor mulţumit
Tomas Ryde, un antrenor mulţumit

Naţionala feminină de handbal a României a reuşit o victorie istorică în faţa Norvegiei, 25-20 (16-9), în Sala Polivalentă din Cluj, într-un meci din preliminariile Euro 2016. România câştigase ultima dată cu Norvegia acum 16 ani, la Euro 2000, scor 26-22.

"Mă bucur că am reuşit să învingem Norvegia după atâţia ani, cea mai bună echipă la nivel mondial din ultimul deceniu. Cred că astăzi am învins pentru că tactica noastră a fost mai bine pusă la punct şi am jucat ca o echipă. Vom fi fericite încă o oră probabil, iar apoi ne concentrăm pe ce urmează, obiectivul major fiind meciurile de la turneul preolimpic din Danemarca", a spus Eliza Buceschi.

"Cred că am învins Norvegia pentru că România a jucat atât de bine din primul minut şi am arătat că poate fi bătută. Au fost şi momente, mai ales după pauză, când am avut o cădere, dar ne-am adunat şi am reuşit să trecem peste momentul când am venit la trei goluri şi am câştigat meciul. Publicul de la Cluj a contat foarte mult, le mulţumim din tot sufletul şi ne-am dori să ne urmeze peste tot în ţară unde va juca naţionala României. Sperăm aă vină alături de noi cât mai mulţi fani şi la turneul preolompic din Danemarca", a spus şi vedeta Cristina Neagu.

Ne-am dorit foarte mult să câştigăm acest meci, mai ales că la Campionatul Mondial am fost la un pas de finală după meciul cu Norvegia. Am avut parte de un public minunat, care ne-a creat nişte senzaţii unice. Urmează meciul retur cu Norvegia. Nu vreau să spun că îl sacrificăm, dar meciurile de la turneul preolimpic sunt mai importante", a anunţat şi Oana Manea.

Am obţinut o victorie încântătoare şi cred că asta s-a întâmplat şi pentru că jucătoarele noastre au fost mai încrezătoare azi. Le felicit pe toate, chiar şi pe fetele care sunt în lotul lărgit dar nu sunt astăzi la Cluj. Apoi focusul maxim este pe turneul preolimpic", a declarat şi antrenorul naţionalei de handbal feminin, Tomas Ryde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net