Ada Nechita vrea carieră în televiziune

Ultima actualizare:

Revenită pe teren în acest debut de sezon după o gravă accidentare la genunchi, Adriana Nechita (26 de ani) speră să prindă in extremis lotul naţionalei pentru turneul final al Campionatului Mondial din decembrie.

Senzuala handbalistă recunoaşte că perioada lungă de inactivitate i-a dat totuşi prilejul să se gândească ce va face după ce se va lăsa de sport.

Protagonistă a unui pictorial incendiar, în urmă cu câteva luni, ce a făcut furori în rândul fanilor handbalului, extrema Oltchimului ne-a dezvăluit că ar fi tentată de o carieră în media.

"Îmi place să fiu cochetă, să mă aranjez şi să mă machiez, dar să pozezi într-un studio profesionist e ceva inedit. Nu cred însă că mai pot urma o carieră în modelling deorece nu aş renunţa la handbal în acest moment pentru nimic în lume. Pe viitor, poate voi încerca poate ceva în televiziune pentru că mă atrage mult domeniul!", afirmă Adrian Nechita.

Deşi intenţionează să devină mămică în viitor şi să se lanseze în afaceri, Adriana afirmă că momentan performanţa sportivă este pe primul plan. "Mai am încă multe de realizat în handbal. Visez să cuceresc întâi Liga Campionilor cu Oltchim şi să obţin o medalie cu echipa naţională la un turneu final. Bebele mai poate aştepta puţin. O să îmi deschid probabil în viitor şi un salon de cosmetică pentru că vreau să am o afacere doar a mea ", spune frumoasa handbalistă.

Carte de vizită

Data şi locul naşterii: 14 noiembrie 1983, BăileştiÎnălţime şi greutate: 1,72 metri / 62 de kilogrameEchipe la care a jucat: Ştiinţa Băileşti, CSS Craiova, Oltchim Rm. VâlceaA câştigat Cupa Cupelor şi Supercupa Europei în 2007Este multiplă campioană a RomânieiA marcat 50 de goluri în Liga Campionilor

Ar practica sporturile extreme

O adevărată luptătoare pe terenul de handbal, extrema Oltchimului adoră să trăiască la maximum fiecare clipă a vieţii. În ciuda unei prezenţe feminine şi delicate, Ada Nechita afirmă că s-ar încumeta chiar să practice sporturile extreme.

"Deocamdată evit să mă aventurez prea mult de teama unor accidentări, dar mi-ar plăcea pe viitor să îmi testez limitele. Cu siguranţă voi face bungee jumping şi voi sări cu paraşuta", spune frumoasa handbalistă, ce a testat în vacanţa de vară adrenalina oferită de caii-putere ai unei motociclete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net