Acuzații grave aduse lui Hamilton de o fostă iubită: «Este nebun de legat! Când bea se transformă»

Ultima actualizare:

    Una dintre fostele prietene a dezvăluit că Hailton o înjura frecventFoto:Getty
Una dintre fostele prietene a dezvăluit că Hailton o înjura frecventFoto:Getty

Lewis Hamilton (33 ani) este unu dintre cei mai apreciați piloți de formula 1 din lume, deținător a numeroase titluri. Este cunoscut nu doar pentru performanțele sale în domeniul sportului, ci și pentru relațiile sale cu diferite fotomodele. Are o reputație de cuceritor pe care se străduiește să o întrețină. Fostele iubite ale lui Hamilton au decis să rupă tăcerea, iar poveștile lor îl transformă dintr-un Făt-Frumos într-un zmeu cu obiceiuri bizare și crize de personalitate.

Una dintre fostele iubite ale pilotului de formula 1 a rupt tăcerea în privința comportamentului bizar al acestuia și a făcut mărturisiri cu adevărat uimitoare despre cel considerat a fi un cuceritor desăvârșit. Veronica Valle, în vârstă de 26 de ani, lucrează ca model și este destul de clar de ce Hamilton a fost vrăjit de ea. O frumusețe naturală, un zâmbet perfect și un trup de zeiță au fost "ingredientele" care i-au atras atenția lui Hamilton, dar care nu au fost suficiente pentru a-l determina să se comporte civilizat cu noua iubită.

Femeia a povestit că Hamilton acea tot felul de obiceiuri ciudate, era mereu irascibil și țipa la ea pentru motive aparent nesemnificative. Schimbările sale de stare erau dese, iar faptul că ea folosea aceeași toaletă pe care o utiliza și el era un motiv de scandal monstru. Într-un interviu acordat publicației The Sun, Veronica a povestit că Hamilton era un cuceritor care avea o parte urâtă pe care se străduia să o țină ascunsă.


    Veronica a trecut prin clipe de groază alături de Lewis HamiltonFoto: Twitter
Veronica a trecut prin clipe de groază alături de Lewis HamiltonFoto: Twitter

"Lewis are un caracter foarte bizar. Își poate schimba starea de la o secundă la alta. Țin minte că o dată ne aflam în avionul lui personal și ne aflam în drum spre New York. Lewis a înnebunit atunci când a aflat că pilotul a mers la baie. A început să strige și să spună că nimeni nu are voie să îi folosească toaleta din avionul lui. Era pur și simplu nebun de furie.  Până și când mâncam înghețată țipa la mine și îmi spunea că nu știu cum se mănâncă corect acest desert. Trebuia să mănânc prima dată glazura, apoi restul, precum o făcea el", a povestit fosta lui iubită.

Tânără a adăugat că Lewis era zgârcit, în ciuda sumei impresionante de bani pe care o deținea. "Compania de avioane mi-a pierdut bagajul, iar el a refuzat să îmi cumpere haine noi. Am purtat aceleași haine timp de patru zile, nici măcar nu m-a întrebat dacă am nevoie de haine de schimb, s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat". Fotomodelul a dezvăluit că atitudinea lui Lewis devenea și mai rea atunci când el se afla sub influența băuturilor alcoolice, când o înjura și îi spunea să îl lase în pace să facă ce dorește."După un pahar de tărie se schimbă și devine alt om. Recunosc că este un om cuceritor, care te poate fermeca cu ușurință, dar eu am realizat că nu a dorit decât să facă sex cu mine și apoi să mă abandoneze într-un colț", a conchis tânăra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net