Toate gospodinele din România îl adoră. Cum arăta chef Sorin Bontea când avea 18 ani

chefi-la-cutite-840x500.jpg

Toate gospodinele din România îl adoră. Cum arăta chef Sorin Bontea când avea 18 ani
Sursa foto: Antena 1

Chef Sorin Bontea este unul dintre bucătarii de renume în România. Face echipă cu alţi doi maeştri ai gastronomiei, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, în show-ul culinar “Chefi la cuţite”.

Înainte să se facă bucătar, băiatul de nume Sorin avea alte vise. Măreţe, ce-I drept.  La 18 ani, îşi dorea să devină "director de complex sau şef de unitate”.

Mai multe imagini cu el îl înfăţişează purtând uniformă de militar, mustaţă şi, în plus, sunt alb-negru. Chipeş şi, probabil, cu succes la fete, Bontea poate fi uşor recunoscut după zâmbetul său inconfundabil.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Horoscop weekend 13-15 septembrie! Scorpionii trăiesc o poveste de dragoste fabuloasă
Andreea Bănică nu mai doarme în pat cu soţul ei: ”Nu e uşor să ţii o relaţie atât de mult timp!”

Citește și

  • gina pistol chefi la cutite show culinar

    A mai rămas puţin şi în curând o vom vedea din nou pe micile ecrane pe Gina Pistol. Blonda, care a avut o lungă perioadă absenţă de pe sticlă, revine la tv, într-un show culinar, care va debuta la Antena 1,în mai puţin de două săptămâni.

  • echipa sorin bontea

    Deşi telespectatorii urmăresc zilele acestea show-ul de gastronomie prezentat de Antena 1, filmările pentru ”Chefi la cuțite” s-au încheiat deja de câteva săptămâni. Click! a aflat cine este câştigătorul şi din echipa cărui chef face parte.

  • Agitaţie, zgomot de tigăi, flăcări, sudoare, grătare şi spirite încinse! Nu e o imagine de la un show culinar, ci chiar realitatea. Fotoreporterii Click! i-au surprins la lucru, în Mamaia, pe bucătarii lui Cătălin Scărlătescu. La „Chefi la cuţite” (Antena 1) i-a ghidat către premiul de 30.000 de euro, pe Litoral îi ajută să câştige 1.000 de euro lunar, gătind pentru turişti.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1