Scrisoarea de ADIO a Cristinei Şişcanu! E în Republica Dominicană, departe de Mădălin Ionescu, de copii

Citeste tot despre: 

Cristina Şişcanu a scris un mesaj emoţionant penru Mădălin Ionescu prin intermediul OK! Magazine. Participarea ei la Survivor România e o încercare pentru toată familia.

Cristina Şişcanu a scris mesajul de adio în lacrimi. Îi este incredibil de greu să stea departe de Petra, mezina familiei. 

 

“Baby, îţi las această scrisoare acum, după ce am plecat spre o experienţă care va cântări, probabil, în viaţa mea mult mai mult decât mi-am imaginat. De la ţine am învăţat că nu e bine să ratezi niciun tren care se opreşte în staţia ta. Nu ştiu spre ce orizonturi mă va duce acest drum, dar cert e că la final îmi voi cunoaşte mai bine limitele şi, evident, voi fi şi mai puternică, şi mai determinată.

În acelaşi timp plâng ...Oamenii intuiesc, dar nu ştiu cât de profunde sunt sentimentele noastre! E prima oară când ne separăm! Prima oară când va trebui să trăiesc departe de tine, hrănindu-mă din amintirile noastre răscolitoare! Fizic voi fi în Dominicană, dar inima mea va rămâne ascunsă în inima ta. Ştiu că nu îţi va fi uşor nici ţie".

Citește mai multe aici!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1