Mama Oanei Zăvoranu şi-a băgat bărbatul la zdup!

CLIIMA20090921_0189_1.jpg

Oana şi Marioara sunt acum la cuţite, certându-se pe averile lăsate de cei doi taţi ai lui Zăvo
Citeste tot despre: 

Un fost coleg de celulă al tatălui Oanei Zăvoranu a făcut pentru ziarul Ring dezvăluiri şocante cu privire la trecutul tumultuos al familiei Queridei.

Închis în anii '80, împreună cu Nelu Bănicioiu în "Celula morţii", fostul negustor de cafea, Gheorghe Florescu, spune în cartea sa "Confesiunile unui cafegiu" că Marioara a fost cea care şi-ar fi turnat bărbatul la Securitate.

Deosebit de atrăgătoare în tinereţe, Marioara Zăvoranu s-a schimbat radical când şi-a pierdut cele două fete gemene în cutremurul din 1977.

Ea a suferit o dereglare hormonală, îngrăşându-se foarte tare, moment în care soţul ei, Nelu Bănicioiu, a început să o înşele cu diverse femei.

"Ion Bănicioiu mărturisea în "Celula morţii" că nu mai dorea să aibă relaţii sexuale cu doamna Marioara şi că plătea anumiţi bărbaţi să o satisfacă", dezvăluie Florescu în cartea sa.

Mai mult, acesta susţine că Bănicioiu era convins că Marioara a fost cea care s-a răzbunat pe aventurile lui amoroase, turnându-l la Securitate.

„Când a fost arestat Bănicioiu, la baza procesului ar fi stat sau nu o informare dată de nevasta lui sau altceva a fost la mijloc, nu ştiu! El însă, în arest, era convins că nevastă-sa i-a făcut-o, că Marioara i-a tras-o".

După ce Bănicioiu a fost arestat, mama Oanei şi-a refăcut imediat viaţa alături de Zăvoranu, prima ei iubire.