Iată cine va moşteni afacerea lui Albu!

CLIIMA20091002_0233_1.jpg

Fetiţa soţilor Albu s-a născut joi dimineaţă
Citeste tot despre: 

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe soţii Albu, ieri în jurul orelor 15.30, atunci când părăseau spitalul Municipal din Capitală.

Iulia Albu a născut, joi dimineaţă, o minunăţie de fetiţă şi după numai o zi, pentru că nu au existat complicaţii, atât proaspăta mămică cât şi micuţa Mikaela Ioana Albu, au primit foaia de externare. Iulia Albu face parte din categoria celor mai frumoase femei din România, iar de când este mămică, parcă a devenit şi mai sexy.

S-a mai rotunjit la faţă, iar sânii plini sunt acum punctul ei forte. Atât ea cât şi soţul său, celebrul designer de încălţăminte Mihai Albu, radiază de fericire şi se simt împliniţi pentru că acum au o familie în adevăratul sens al cuvântului, dar şi un moştenitor, care să le ducă afacerea mai departe. Vezi aici galeria foto!

Tocmai din acest motiv, proaspeţii părinţii au ales pentru fetiţă un nume care începe cu litera M, pentru a se păstra iniţialele celebrei firme de încălţăminte pe care o deţin.

Pentru că sunt prevăzători din fire, soţii Albu şi-au dat ok-ul ca micuţei Mikaela să-i fie recoltate celule stem, pe care le-au depus la o bancă de profil din Ungaria.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1