Florin Piersic, redus la tăcere în Hawaii

Citeste tot despre: 

De 73 de ani de când se ştie pe lume, Florin Piersic îşi imagina că Hawaii trebuie să fie cea mai frumoasă destinaţie de vacanţă, un colţ al lumii absolut de vis.

Nu se gândea să ajungă vreodată atât de departe, dar a ajuns, graţie unei excursii oferite în dar de Adevărul Holding pentru minunata colaborare avută până acum.

Drumul a fost lung şi obositor, dar a meritat.

"Am zburat 40 de ore, am făcut trei escale şi am ajuns într-un loc unde diferenţa de fus orar e de 13 ore. Bineînţeles că în primele două zile am dormit, mai ales că în avion nu am putut închide ochii. Nu mi-e frică de nimeni şi de nimic aşa cum îmi e de avioane", a declarat, la întoarcere, actorul.

S-a cazat, împreună cu soţia sa, Anna, într-un hotel de lux cu vedere la ocean.

"Dar cum eu nu ştiu o boabă engleză, doar italiană, franceză şi rusă, făcute în şcoală, a fost mai greu să mă înţeleg cu recepţionera. Până la urmă am aflat că e din Ungaria, iar soţia mea, unguroaică din naştere, a putut vorbi cu ea. Din clipa aceea ne-am simţit mai familiari cu locul", povesteşte Florin Piersic.

S-au plimbat prin nişte locuri superbe, au stat la plajă şi s-au întors nu bronzaţi, ci arşi de soare.

Două mari suferinţe a avut marele actor: că nu a văzut exoticele hawaii-ence care să danseze din buric şi că nu a avut cui să dea autografe.

"În cele 10 zile nimeni nu m-a recunoscut, nimeni nu mi-a cerut un autograf. Eu sunt obişnuit să fiu pupat, întrebat, să dau mâna cu oamenii, sunt un vorbăreţ de felul meu. Acolo, nefiind picior de român, nu am putut vorbi decât cu soţia. Am ajuns, în disperare, să-i cer ei să-mi ia un interviu", spune glumind, în stilu-i caracteristic, Florin Piersic.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1