Fetelor, aţi dat degeaba bani pe silicoane!

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Vedetele au făcut economii la sânge şi au îndurat chinuri groaznice pentru a avea un bust voluptuos, însă rezultatele intervenţiilor chirurgicale sunt dezastruoase. Click! vă prezintă cei mai nereuşiţi sâni falşi din showbizul românesc.

Conştiente că un bust perfect, asemenea vedetelor de la Hollywood, le asigură succesul atât în viaţa personală cât şi în carieră, vedetele s-au năpustit la cabinetul medicului estetician pentru a-şi pune implanturi cu silicon.

Din păcate, multe dintre fete au devenit victimele bisturiului, căci, atunci când s-au privit în oglindă, şi-au dat seama că rezultatul intervenţiei chirurgicale nu este cel scontat.

Deşi mâna esteticianului poate repara cu succes ceea ce Mama Natură a omis să dăruiască, iată că forma silicoanelor depinde foarte mult de forma sânului natural, aşa că unele fete au aruncat banii pe apa sâmbetei: „Aspectul implanturilor depinde foarte mult de poziţionarea iniţială a sânilor, de forma toracelui şi de modul în care s-au dezvoltat canalele galactofore. Dacă sânii naturali sunt depărtaţi, aşa vor arăta şi implanturile, este o problemă care nu are cum să fie corectată chirurgical", ne-a explicat chirurgul estetician George Ciolacov.

Loredana Chivu, fetele de la Cheeky Girls, Anda Adam, Aminata şi Jojo se numără printre ghinionistele care au plătit degeaba bani grei pentru un bust voluptuos.

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul