EXCLUSIV Rocsana Marcu a câștigat procesul cu fostul iubit. Adrian Iliescu nu și-a văzut niciodată fetița

rocsana-marcu.jpg

Rocsana Marcu a păstrat sarcina cu Mayra, deși iubitul a trimis-o să facă avort, pentru că voia băiat, nu fată
foto: Arhivă

Se judecă de peste 10 ani cu bărbatul cu care are primul său copil, pe Mayra, o fetiţă de 12 ani. Rocsana Marcu (38 ani) a avut, în sfârşit, câştig de cauză în procesul cu băiatul fostului primar din Giurgiu, Adrian Ştefan Iliescu (43 ani), tatăl Mayrei, cel care nu a văzut-o niciodată pe fiica sa.

Procesul dintre vedetă şi tatăl primului său copil durează de ani de zile. În urma procesului,  Adrian Ştefan Iliescu este obligat să  plătească retroactiv pensie alimentară, deoarece nu a achitat-o deloc până acum. În plus, se pare că problemele sunt ceva mai mari. Este posibil ca tatăl Mayrei să fie chiar şi executat silit din cauza cheltuielilor neachitate către fiica sa. Se pare că Rocsana Marcu nu a fost niciodată de acord cu procesul intentat tatălui primei sale fetiţe. Surse apropiate ei spun că ea şi-a dorit doar ca Adrian Ştefan Iliescu să vină să îşi vadă fetiţa.

2.jpg

Vedeta a crescut-o singură pe Mayra

Contactată de ziarul Click, Rocsana Marcu nu a dorit să facă nici o declaraţie pe acest subiect. “Nu comentez absolut nimic legat de viaţa mea personală!”.  În schimb, avocatul vedetei ne-a dat detalii despre proces.

“Clienta mea a câştigat procesul împotriva tatălui fetiţei acesteia, domnul Iliescu! Acesta a fost obligat la acoperirea cheltuielilor privind creşterea şi educarea minorei, obligaţie pe care şi la acest moment o ignoră! Într-adevăr, s-a demarat procedura de executare silită împotriva tatălui. Executorul judecătoresc a procedat la indisponibilizarea tuturor veniturilor obţinute de Adrian Ştefan Iliescu, iar la acest moment suntem în faza de evaluare a bunului imobil constând în casa de locuit aparţinând debitorului, urmând ca în cel mai scurt timp să se procedeze la scoaterea la licitaţie publică a bunului.  Totodată au fost luate şi toate măsurile de indisponibilizare a autoturismului pe care refuză să-l predea executorului judecătoresc”, a declarat pentru ziarul Click! avocat Ramona Aldea.

3.jpg

Rocsana își dedică tot timpul copiilor ei

Conform acesteia, toate aceste măsuri sunt absolut necesare având în vedere refuzul categoric al bărbatului de a-şi duce la îndeplinire obligaţiile faţă de minora Mayra Marcu. ”Există de asemenea şi o plângere penală înaintată organelor de urmărire penală prin care s-au sesizat aceleaşi fapte şi anume refuzul de a duce la executare o sentinţă judecătorească definitivă în detrimentul unui copil minor, efectuându-se, de asemenea, şi cercetări sub  aspectul comiterii infracţiunii de abandon de familie”, a declarat pentru ziarul Click! doamna avocat Ramona Aldea.

4.jpg

Mezina Indira Maria (8 ani), dintr-o relație cu un avocat, și Mayra sunt „comorile” fostei prezentatoare tv

Relaţia dintre Rocsana Marcu şi Adrian Ştefan Iliescu a fost scurtă, dar intensă. Chiar dacă cei doi au fost prezentaţi ca un cuplu la sfârşitul anului 2006, se pare că la începutul lui 2007,  atunci când Rocsana de-abia aflase că este însărcinată cu Mayra, cei doi s-au despărţit. Până în prezent, Adrian Ştefan Iliescu nu şi-a văzut încă fiica, acum în vârstă de 12 ani.

el.jpg

Adrian Ştefan Iliescu

Se ocupă şi de cântat, şi de afaceri

Rocsana Marcu se descurcă de minune în postura de mamă singură. A încercat să le ofere de toate fetelor sale, astfel încât să nu le lipsească nimic şi să nu simtă lipsa taţilor. Ambele fete ale vedetei învaţă la şcoli particulare. Mayra (12 ani) este la  şcoală în limba engleză, iar Indira (8 ani) este la şcoală cu predare în limba franceză. Amândouă sunt firi sportive, fac tenis de câmp şi înot. Rocsana Marcu nu doar că are propriul business cu lenjerie intimă şi pijamale, Jadeite, marca ei, dar face bani frumoşi şi din postura de MC – prezentator de evenimente,  dar şi ca artist, vedeta cântând muzică de petrecere, ceea ce îi aduce un plus pentru că nu duce lipsă de evenimente.  Săptămâna viitoare, Rocsana Marcu va lansa noua ei piesă, scrisă chiar de ea, intitulată sugestiv “De ce ai plecat”, o piesă despre marea ei iubire, iar versurile chiar spun totul despre ceea ce simte vedeta cu privire la respectivul bărbat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1