EXCLUSIV Mama Denisei Răducu a terminat casa lăsată moştenire de fiica ei

2-3-neatza-1.jpg

Denisa Răducu s-a stins pe 23 iulie 2017. Sute de prieteni, rude și fani au condus-o atunci pe utimul drum, în satul natal

A muncit de mică, a sperat că o să aibă o familie frumoasă, însă visurile Denisei Răducu, cunoscută drept Denisa Manelista, s-au spulberat brusc la numai 27 de ani, când a fost răpusă de un cancer hepatic. Moartea sa a şocat o ţară întreagă, familia ei nu-şi revine nici acum, însă discuţiile legate de avere au fost inevitabile. Click! a aflat că mama Denisei s-a apucat să termine vila pe care i-a lăsat-o moştenire fata ei.

A muncit din adolescenţă, iar asta s-a văzut! Denisa Răducu şi-a sacrificat copilăria şi tinereţea pentru bani şi celebritate, fără a se gândi la consecinţe. La doar 27 de ani, tânăra artistă avea deja un apartament, o maşină de lux şi o casă în construcţie, în satul ei natal, Ştefăneşti- Vâlcea. După moartea Denisei, întreaga ei agoniseală a ajuns să fie împărţită familiei: sora sa, Adelina, care locuieşte în Spania, a luat apartamentul şi maşina, iar mama sa, Geta Dovleac, casa pe care cântăreaţa a început să o construiască încă de mică, după divorţul părinţilor ei, de acum cinsprezece ani. Din cauza programului încărcat, Denisa a abandonat la un moment dat lucrările la casă, aşa că acum, după moartea ei, mama îi duce visul mai departe şi şi-a propus să termine de ridicat vila.

2-3-neatza-2.jpg

În timpul vieții, Denisa nu a reușit să ridice decât parterul casei

“Acum, mama Denisei s-a apucat să meargă înainte cu construcţia casei, pe care fiica i-a lăsat-o moştenire. Când a murit fata era construit doar parterul, acum am văzut că sunt meseriaşi acolo şi au făcut deja etajul întâi, plus acoperişul. Întreaga lucrare a început în anul 2003-2004, atunci când părinţii ei s-au despărţit, iar Florin, unchiul ei, care i-a fost şi impresar, s-a gândit să o ajute să aibă casa ei, să nu mai stea pe la bunici”, ne-au spus surse din anturajul regretatei artiste. Altfel, familia Denisei va trece iar prin momente grele, căci luna viitoare va avea loc parastasul de un an. „Familia o să îi dea de pomană peste o lună! O să fie făcută o masă tradiţională, cu sarmale, friptură, salată, dulciuri cum face toată lumea”, ne-a spus un apropiat de-al familiei. 

Cavoul Denisei arată ca un magazin de jucării

2-3-neatza-3.jpg

Fanii vin mereu cu flori și cu jucării la cimitir

Nu doar familia a iubit-o pe Denisa Manelista, ci şi sutele de fani, care şi acum îi duc flori la mormânt, în satul ei natal, Ştefăneşti de Drăgăşani, din judeţul Vâlcea. Acum, locul unde îşi doarme somnul de veci a ajuns să arate ca un magazin de jucării. “Nu e zi să nu treacă cineva pe la mormântul ei. Cei care au îndrăgit-o şi au drum prin zonă se opresc la ea să îi aprindă o lumânare, să-i pună o floare, să îi ducă o coroană de flori sau o jucărie de pluş. Toate acele lucruri sunt aduse de fanii ei, datorită lor arată aşa”, declara, pentru Click!, Neluţ Peşte. 

A murit după cinci luni de chin

Solista de manele Denisa Răducu a murit după cinci luni de chinuri groaznice, la vârsta de 27 de ani. La începutul anului trecut, medicii din ţară au diagnosticat-o cu carcinom hepatocelular, iar cântăreaţa a cerut şi ajutorul specialiştilor din Viena, însă în zadar. A încercat mai multe tratamente, chiar şi  naturiste, însă nu a avut nici o şansă în faţa bolii foarte agresive. Duminică, 23 iulie 2017, aceasta s-a stins la ora 4.00 dimineaţa, acasă. Familia a chemat medicii, însă nu s-a mai putut face nimic.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1