Cum se apără Dan Badea de declarațiile Lorei. A fost sau nu agresiv?

lora.jpg

lora
Dan Badea se apără în fața declarațiilor Lorei
facebook

Fostul soț al Lorei, Dan Badea, se apără după ce toată lumea l-a acuzat că a avut un comportament violent cu solista. Totul a pornit de la o declarație a Lorei, prin care a lăsat să se înțeleagă faptul că Dan Badea ar fi lovit-o. Actorul afirmă, însă, că totul nu este decât o confuzie și nu este vorba despre el.

Lora a acordat un interviu celor de la ”Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars, în care a vorbit deschis despre relațiile sale și divorțul de Dan Badea. Actorul de comedie și cântăreața au fost căsătoriți timp de doi ani, căsnicia lor fiind umbrită de infidelitate. Imediat după divorț, Lora a fost acuzată că și-ar fi înșelat soțul cu impresarul ei, Ionuț Ghenu, fostul iubit al Doiniței Oancea, cu care urmează să se căsătorească.

Declarațiile ei au lăsat să se înțeleagă că nu doar ea a fost de vină pentru eșecul mariajului lor, ci și Dan Badea, care nu este nici pe departe persoana care vrea să pară. Conform destăinuirilor acesteia, ea a lăsat să se înțeleagă faptul că actorul era un bărbat agresiv, atât verbal, cât și fizic. "O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbal”, spunea Lora în interviu.

Dan Badea a vrut să lămurească declarațiile Lorei și a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook. 

”EVITAȚI CONFUZIILE!!! Am fost informat că se fac speculații în presă, cum că aș fi fost violent cu fosta soție, speculații născute în urma unor declarații făcute de ea intr-un interviu. Ea face referire în acel interviu la un fost iubit, relație pe care a avut-o înainte ca noi să fim împreună, relație în care a suportat atât violențe verbale cât și fizice, fapte pe care mi le-a spus chiar ea și despre care a mai relatat și în trecut în anumite interviuri. Nu am fost niciodată violent, sunt împotriva violenței de orice fel, atât verbale, cât și fizice! Recomand ca pe viitor în declarațiile de presă să se folosească subiect și predicat și informația să fie clară pentru a nu se lăsa loc de interpretări ce îmi pot periclita imaginea!

Vă mulțumesc!”, a fost mesajul fostul soț de pe contul său de Facebook.

Lora și Dan Badea au fost căsătoriți din anul 2012, până în anul 2014. Cântăreața a anunțat că anul acesta se va căsători cu Ionuț Ghenu, sfidând gurile rele.

Citește și

  • lora dan badea divort motive agresivitate

    La aproape trei ani de la divorţ, Lora face mărturisiri dureroase despre mariajul de coşmar pe care l-a avut alături de comediantul Dan Badea. Artista, care la momentul respectiv a fost acuzată că a ajuns la separare din cauza infidelităţii ei, a dat cărţile pe faţă şi a explicat că şi fostul ei soţ a avut partea lui de vină şi că nu era nici pe departe persoana caldă de care ar fi avut nevoie. Solista a vorbit despre episoade de agresivitate în cuplu, care au determinat-o să pună punct căsniciei.

  • doinita oancea lora cosmopolitan

    Doi ani s-au scurs de la primele zvonuri care anunţau o relaţie adulterină a Lorei cu iubitul de atunci al Doiniţei Oancea. Deşi cântăreaţa a negat vehement că tour-managerul ei îi este iubit, a recunoscut relaţia cu Ionuţ Ghenu un an mai târziu, iar acum deja îşi face planuri de nuntă cu el. La petrecerea de joi a Revistei Cosmopolitan, cele două foste prietene, care au împărţit acelaşi bărbat, au avut o întâlnire de gradul zero.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1