Cum li s-a schimbat viaţa concurenţilor de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici»! Click! îţi spune ce au ajuns să facă FOTO

jungla_africa_concurenti_slabiti.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici
Concurenţii show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici" se refac după experienţa din junglă, iar Click! îţi spune cum li s-a schimbat viaţa
foto: pro tv

Au scăpat de chinul din junglă şi au dat iama în cârciumi. Deşi cu toţii sunt slăbiţi şi au probleme de sănătate, concurenţii show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici” (PRO TV) se pun pe picioare cu mâncare şi băutură fină, dar şi cu reprize de dans îndrăcit.

Au răbdat de foame şi de sete, au mâncat toate scârboşeniile pământului şi s-au luptat cu tot felul de lighioane. Dar gata, le-a ajuns! De când s-au întors din Africa de Sud, cele 13 vedete care s-au chinuit la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” (PRO TV) o ţin numai în chefuri şi stau mai mult prin restaurante şi mai puţin pe acasă.

merisoreanu_party_selfie.jpg

Solista şi-a strâns prietenii din junglă şi i-a omenit cu mâncare şi băutură

După ce fotoreporterii Click! i-au surprins pe câţiva dintre ei la un local de fiţe din Herăstrău, imediat după terminarea emisiunii, acum a venit rândul Elenei Merişoreanu (66 de ani) să fie gazda unui chef-monstru.

Recent, solista de muzică populară, alintată “Merişor”, a strigat adunarea la un restaurant din Capitală şi a făcut cinste cu o masă boierească, îndestulată, ca la nuntă. Nu au lipsit de la dezmăţ Ruby, Alina Plugaru, Gina Pistol, Elena Lasconi şi fiica ei, Gabi Jugaru cu iubita, Andreea Moldovan, Luminiţa Nicolescu, “Regele junglei” Cătălin Moroşanu şi Pacha Man. Şi pentru că li s-a dus buhul că sunt mari mâncăi, foştii concurenţi din junglă au fost aşteptaţi cu masa plină de delicatese, dar cu toţii s-au bătut pe mămăligă cu brânză, pe sarmale şi pe frigărui. 

merisor_jungla_africa.jpg

“Merişor” a dat chef de pomină

 

Atmosfera a fost întreţinută de cântăreaţa Adriana Antoni, buna prietenă a Elenei Merişoreanu, dar s-au perindat la microfon şi Ruby cu Gina, cele două care în junglă au înfiinţat, ad-hoc, formaţia “Rugina”. 

S-a cântat şi s-a dansat până în zori, iar la final, simpatica Ruby a tras concluzia: “Ne-am simţit de parcă azi s-ar fi măritat una dintre noi“. Ceea ce nu au arătat însă vedetele la chef a fost starea lor precară de sănătate, cei mai mulţi fiind încă slăbiţi. În plus, Moroşanu are probleme cu coloana, iar Gina Pistol se luptă cu un ulcer.

Luminita Nicolescu (62 de ani) 

 • A slăbit foarte mult în junglă, pentru că nu a mâncat şi nu s-a hidratat suficient. Antrenoarea de fitness a fost scoasă cu targa din concurs, dar acum s-a pus pe picioare.

Ruby (26 de ani)

 • A slăbit 7 kg şi a tânjit după suc. “De când am ieşit din junglă n-am mai pus gura pe apă, beau doar suc”, a spus ea. Acum, e în plină promovare cu piesa “Nu pune la suflet”.

Alina Plugaru (27 de ani)

 • E fericită că şi-a făcut prieteni noi, care nu o judecă pentru trecutul ei de actriţă de filme porno. “Abia aşteptam să mă duc, acasă,  la meciurile din campionat”.

Cătălin Moroşanu (30 de ani)

 • “Regele junglei” a suferit în cele 21 de zile,  şi-a distrus spatele în urma probelor din concurs, iar acum face tratamente intensive la coloană, la un centru special.  

Andreea Moldovan (28 de ani)

 • Casnica de la “MasterChef” a slăbit ca un ogar şi nu mai poate mânca deloc carne. “Am încercat să mănânc, însă organismul meu respinge total carnea”. 

Dorian Popa (26 de ani)

 • A slăbit în junglă 10 kg însă a recupert 5 după ce s-a întors în ţară. În ultima perioadă, are însă mari probleme de concentrare şi deficit de atenţie. 

Vladimir Drăghia (29 de ani)

 • A revenit din junglă fără prea mari probleme de sănătate, fiind o fire sportivă, rezistentă. Acum s-a întors la viaţa de actor şi vrea să mai scrie o carte de poezii.  

Gina Pistol (33 de ani)

 • Se pare că s-a ales cu ulcer, de la foamea făcută în junglă. După concurs, şi-a satisfăcut poftele culinare, şi-a făcut breton, s-a vopsit şi şi-a vizitat iubitul în puşcărie.

Elena Lasconi (42 de ani)

 • A descoperit în junglă că e alergică la muşcăturile de furnici şi de insecte. După un concediu binemeritat, s-a întors la emisiunea pe care o prezenta la PRO TV. 

«Sunt celebru, scoate-mă de aici»! Cabral: "Mă simt stors ca un tub de pastă de dinţi"

A stat 40 de zile în Africa de Sud, mai mult decât concurenţii, căci a făcut parte şi din echipa de preproducţie a show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzat de PRO TV în perioada 16 februarie – 8 martie. Simpaticul Cabral (37 de ani) e epuizat şi cu gândul la vacanţă, dar vorbeşte cu plăcere despre experienţa din junglă.

 • Click! Cum ai rezuma experienţa?

Cabral: Am câştigat ocazia de a munci ca nişte apucaţi, fără somn, fără odihnă şi într-un stres continuu. Dar, comparativ cu concurenţii, am fost norocoşi, pentru că noaptea prindeam cinci ore de somn în pat, după un duş şi o masă decentă. 

 • De ce vă era cel mai frică atunci când aţi plecat în junglă?

A, păi dacă dăm la o parte poveştile despre păianjenul cât o minge de fotbal, care-ţi smulge carnea de pe mână dacă te muşcă şi dacă nu luăm în calcul nici riscul de malarie, nu mi-era frică de nimic. Poate, doar puţin, de Baubau (râde).

 • Ce faci după acest proiect? Vacanţă?

Da, asta în primul rând. Pentru mine urmează o pauză, asta-i clar. Au fost multe zile de muncă într-un ritm nebun, mă simt stors ca un tub de pastă de dinţi.

 • Ai fi putut suporta chinurile prin care au trecut concurenţii?

Niciodată. Din punctul meu de vedere, ei merită apreciaţi şi aplaudaţi pentru puterea de care au dat dovadă.