Cum arată ţinuta de 500.000 de euro cu care Anamaria Prodan a întors toate privirile la un eveniment

993465-anamaria-prodan-3.jpg

Cum arată ţinuta de 500.000 de euro cu care Anamaria Prodan a întors toate privirile la un eveniment
Sursa foto: Facebook

Anamaria Prodan a devenit, în ultima perioadă, un nume tot mai des pomenit. A surprins cu silueta ei, apoi cu apariţiile publice şi cu fotografiile tot mai îndrăzneţe pe care le postează. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf emană lux prin toţi porii.

Anamaria Prodan a întorc toate privirile la un eveniment ce a avut loc recent, când a apărut într-o ţinută ce valorează 500.000 de euro. 

Impresara a participat la inaugurarea unui restaurant deţinut de fotbalistul Alexandru Bourceanu şi soţia acestuia Adina. Potrivit Libertatea, doar ceasul pe care l-a purtat costa 300.000 de euro, în timp ce restul bijuteriilor au rotunjit suma până la jumătate de milion de euro.

„Eu îmi cumpăr orice îmi place şi niciodată nu mă uit la preţ. Dar nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu ştiu ce firmă de fiţe. Contează în primul rând să îmi placă ce-mi cumpăr, să mă simt bine în hainele respective şi, bineînţeles, să îmi stea şi bine”, a declarat Anamaria Prodan într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

De ce nu-i arată Cabral chipul fiicei: ”Ne dăm interesanţi, amărâţii naibii”

Celine Dion, apariţie îndrăzneaţă pe străzile din Paris! Cum arată în costum de baie

Citește și

  • Neamţul Lutz Stache, omul de afaceri interesat de preluarea Rapidului, a achiziţionat de curând echipa din liga secundă FC Snagov, iar Anamaria Prodan a fost numită în postul de preşedinte.

  • 20 de oameni, părinţi copii şi bone, cu 9 gipuri, s-au îmbarcat imediat după Crăciun din Bucureşti, cu destinaţia Ocna Şugatag din Maramureş. Este vorba despre Anamaria Prodan, împreună cu Reghe, copiii, surorile, finii şi prietenii lor.

  • Modelul Federica Moriano face studii pentru a deveni agent FIFA. Ea a intrat în atenţia presei din Italia după ce s-a cuplat la festivalul de la Sanremo cu fotbalistul lui Manchester, Kiko Macheda. Pătrunsă de fenomen, Federica şi-a pus în plan să devină imediat agent de jucători.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1