Cine e blonda de la „Cronica Cârcotaşilor“? Află aici!

Citeste tot despre: 

Oana Paraschiv prezintă „ştirea blondă“ în matinalul realizat de Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă la Kiss FM. Blonda Cârcotaşilor le aduce ascultătorilor cele mai trăsnite studii realizate de cercetătorii britanici, tratate însă cu maximă seriozitate.

O cheamă Oana Paraschiv, are 25 de ani, e blondă de când se ştie şi, în fiecare dimineaţă de luni până vineri, vine cu cele mai noi descoperiri ale cercetătorilor britanici, transpuse în „ştirea blondă". De la ea aflăm că bărbaţii cu vârste cuprinse între 35 şi 45 de ani sunt cei mai nefericiţi, că femeile examinează un bărbat în 90 de secunde, că e bine să ne îmbrăcăm în roşu până trece criza sau că lenea prelungeşte viaţa.

Oana, care ne mai spune că blondele ştiu să se bucure de viaţă mai mult decât brunetele, face parte din echipa „Cronicii Cârcotaşilor" de la Kiss FM din toamna anului trecut. Deşi îi place ceea ce face, începutul nu a fost tocmai uşor, iar tânăra a avut emoţii mari.

Huidu vorbeşte mult

Aveam totuşi de-a face cu Şerban Huidu şi Mişu Găinuşă şi mi-era teamă să nu intru eu în vizorul lor. Până la urmă am intrat de foarte multe ori, dar asta m-a ajutat", îşi aminteşte fata.
Deşi Cârcotaşii au „protejat-o" la început, Oana mărturiseşte că i-a fost greu să se acomodeze şi să intre în „jocul" celor doi. „Şerban vorbeşte foarte mult, Mişu când mai apucă şi el... Mi-era foarte greu să intervin, nu găseam niciodată momentul. Ei mă introduceau pentru că vedeau că eu n-am curajul să-i deranjez. Cu timpul am învăţat să mă strecor", spune ştirista blondă.

Acum Oana nu mai are probleme; a început să-i cunoască pe cei doi Cârcotaşi şi ştie că au obiceiul de a comenta mereu ştirile pe care ea le prezintă.

Mă bruiază, mă fac să râd, dar asta face parte din riscurile meseriei", declară Oana, care precizează că s-a schimbat mult de când face echipă cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă.

Cred că înţeleg mai bine ce înseamnă să ai simţul umorului de când sunt în echipă cu ei. Nu ştiu dacă este bine sau rău, dar sunt mai rea decât eram înainte. Şi ironică, dar şi mai rea, în genul lor", adaugă ea.

Află aici cum au apărut Oana şi ştirea ei blondă  la matinalul cârcotaşilor!