Au cântat o vară, acum se întorc la școală

andra-gogan3.jpg

Andra Gogan, regina vocilor de la desenele Disney, îşi pregăteşte deja ghiozdanul

Mai mulţi artişti aflaţi pe val, care încă nu şi-au terminat socotelile cu şcoala, revin în bănci, de pe 14 septembrie. Pentru ei, vacanţa de vară, de trei luni, n-a fost o binemeritată pauză, dimpotrivă, micuţii actori şi solişti s-au bucurat că pot onora toate contractele.

Vedeta de la Disney Channel, vocea prinţesei Sofia din “Sofia Întâi”, Doctoriţei Pluşica” şi a Violettei din serialul pentru adolescenţi cu acelaşi nume, a avut o vară plină de concerte şi de evenimente pe care le-a încheiat prezentând concertul Violetta din Piaţa Constituţiei.

Andra Gogan n-a uitat însă nici de şcoală, cu atât mai mult cu cât vine un an greu cu examene decisive. Atât pentru ea cât şi pentru fratele ei Răzvan Gogan, şi el un talentat actor. Andra intră în clasa a- XII- a, la Colegiul naţional ”Iulia Hasdeu”, profil matematică-informatică, şi se pregăteşte de Bacalaureat, dar şi de Facultate, iar Răzvan păşeşte în clasa a VIII- a şi-l aşteaptă prima treaptă: “Am făcut exerciţii la matematică împreună cu mama, care a absolvit Politehnica, dar am şi citit. După concertul de pe 2 septembrie am început să colindăm după rechizite, manuale, culegeri şi cărţi. Cum vacanţa e pe sfârşite, amândoi am început să recapitulăm materia de anul trecut pentru a face faţă testelor. Abia aşteptăm să ne revedem colegii dar şi să ne întoarcem la şcoală”, a povestit ea, pentru Click!.

Andra si Răzvan Gogan au intrat în 2009 în Cartea Recordurilor pentru două mari performanţe: “Cel mai lung concert susţinut de un copil” (3 ore si jumătate, 55 piese live) şi pentru “Cele mai multe albume lansate”.

Omar răsuflă uşurat că a trecut prima treaptă

 

Şi Omar Arnaout (15 ani), elev în clasa a IX- a, la Liceul ”Dinu Lipatti”, care a împuşcat marele premiu de 20.000 de euro la concursul “Next Star” (Antena 1) în 2013, se pregăteşte de şcoală: “Pentru mine,  clasa a lX-a înseamnă un lucru bun, deoarece m-am specializat pe teorie muzicală, care este un lucru foarte greu! Voi începe de pe-acum să studiez solfegii, să repet noţiuni muzicale şi mă bucur că va fi un an liniştit pentru că abia am scăpat de un an greu şi de un examen la fel de greu! Pe lângă faptul că îmi cumpăr rechizite îmi voi face timp şi pentru alte activităţi, concerte şi întâlniri muzicale”, ne-a mărturisit puştiul, al cărui tată e libanez.

Dominique, nerăbdătoare să reînceapă lecţiile de jazz

 

După ce a lansat videoclipul ”Eroul meu”, solista Dominique  (12 ani) îşi face din nou ghiozdanul: “Mă pregătesc intens pentru un an nou şcolar. Voi trece clasa a XI -a la Colegiul «Dinu Lipatti» şi pot spune că mi-am reluat lecţiile de jazz şi de teorie muzicală şi sunt foarte fericită că sunt la un liceu de arte unde pot învăţa lucruri noi. Am mai citit în vacanţă câteva dintre volumele necesare în noul an şcolar. Îmi place să citesc şi nu numai pentru şcoală”, ne-a povestit Dominique.   

Nicole Cherry şi-a luat uniforme pentru liceu

 

Nicole Cherry (16 ani) sau Cireşica, cum i se mai spune, se pregăteşte pentru clasa a XI-a şi, deşi a fost ocupată toată vara cu concerte, emisiuni şi înregistrări, a acordat atenţie şi studiului. “Ca în fiecare an, am avut timp să mă uit pe materialul de anul viitor ca să văd ce mă aşteaptă. Mă pregătesc de şcoală, îmi cumpăr rechizite, pentru fiecare materie pe care o am. Totodată, trag o fugă şi prin mall-uri, pentru a-mi lua ţinute-uniforme, albe şi de culoare închisă, aşa cum este conduita Liceului «Dinu Lipatti», unde învăţ. În rest, abia aştept sa-mi reîntâlnesc colegii, să povestim din vacanţă!”, a spus Nicole, pentru Click! 

Daiana amână cumpărăturile pentru şcoală

 

Daiana (11 ani), pe numele ei din buletin Diana Popa, fostă concurentă la  Next Star, a înregistrat vara asta un succes nebun cu videoclipul piesei “O vară nebună”. Deşi mai sunt câteva zile până la deschiderea şcolii (este elevă la ”Dinu Lipatti), solista nu pare grăbită să se pregătească: ”Mai am timp să îmi cumpăr rechizite noi, hăinuţe şi încălţăminte. Abia aştept să-mi reîntâlnesc colegii şi să povestim din vacanţa de vară. Odată cu începerea şcolii, voi lansa cel de-al doilea videoclip al meu”, declară puştoaica.

Gio duce dorul farselor din pauze

 

Georgiana Drumen sau Gio a debutat în serialul “Pariu cu viaţa” (PRO TV) şi în trupa LaLa Band. Are 17 ani şi e în clasa a XI-a la ”Dinu Lipatti”, la Arta actorului. ,,Nu ştiu cum de a trecut vacanţa aşa de repede. Încă mai am câteva piese de teatru de citit, primite ca temă pentru istoria teatrului. De abia aştept să înceapă şcoala pentru că îmi este dor de colegii mei, de glumele şi de farsele din pauzele de curs, de emoţiile unui test neanunţat. Încă nu m-am pregătit de şcoală, trebuie să-mi iau rechizite cât mai repede pentru că nu mai am foarte mult timp. Sper să am un an bun, întrucât o să am parte de emoţiile primei simulări pentru Bac. Succes tuturor, în noul an şcolar”, ne-a declarat ea.

Bibi a tocit toată vara la matematică

 

Solista cu voce de aur, Bianca Lixandru (13 ani), alias Bibi, care a lansat videoclipurile de succes ”Adevăr sau provocare” şi ”Radio Song” e nerăbdătoare să revină pe băncile Şcolii nr. 117: “Îmi este tare dor de profesori şi de colegi. Şcoala, pentru mine, şi sper că şi pentru voi este ca a doua casă. Am avut o vacanţă plină de evenimente, de concerte, însă pe drumuri citeam cărţi şi îmi făceam exerciţiile la matematică. Trec în clasa a VII-a, iar pregătirile deja au început! Am fost cu mami şi cu sora mea la magazine şi mi-am luat hainele şi rechizitele necesare. Sunt pregătită!”, ne-a povestit adolescenta, care a făcut ravagii la toate concursurile muzicale ( are 34 de diplome şi 17 trofee). 

Mario Fresh vrea să devină un elev mai silitor

 

Gălăţanu Mario sau Mario Fresh are 16 ani şi trece în clasa a X-a la Hyperion, un liceu particular (doar şi-l permite, mai ales că a cântat pe bani frumoşi toată vara). Puştiul se află sub aripa lui Alex Velea, la casa de discuri Golden Boy Society. “Între concerte am avut timp să şi repet pentru că am câteva materii la care vreau să fiu mai bun. M-am interesat de unde îmi pot lua rechizite pentru noul an şcolar şi aştept cu nerăbdare să încep şcoala. Chiar dacă voi avea concerte în weekend-uri, voi avea grijă să fiu fresh în fiecare zi nouă de şcoală”, ne-a mărturisit artistul.

 

 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1