Asul din mâneca lui Alex Florea pentru finala Eurovision 2017

eurovision.jpg

eurovision
Alex și Ilinca se pregătesc pentru un show dezile mari
getty

Românii sunt cu ochii pe TVR, mai exact, pe Eurovision 2017. Emoții din ce în ce mai mari, atât pentru reprezentanții României la Eurovision, Ilinca Băcilă și Alex Florea, dar și pentru toți românii, care îi susțin din toată inima. Sâmbătă, 13 mai, are loc finala Eurovision, iar după calculele și preconizările multora, România are mari șanse să ocupe un loc foarte bun în competiție.

Emoții mari pentru români, dar mai ales pentru Alex Florescu și Ilinca Băcilă, reprezentanții noștri la Eurovision. În câteva ore, cel mai așteptat concurs muzical european se va derula la TVR, unde oamenii vor urmări prestațiile celor 26 de țări calificate în marea finală.

img-20170513-wa0003.jpg

euro
Eurovision 2017 începe în câteva ore
click!

 

Înainte de a se urca pe scenă și de a da tot ce au mai bun, cei doi au mărturisit că au câte un ”as în mânecă”. Se pare că Alex Florea poartă talismanul lui norocos, ciocanul lui Thor. Simbol al puterii, Alex vrea să demonstreze tuturor că pe scenă este cel mai puternic și luptă pentru ceea ce-și dorește.

„Voi da totul pe scenă, pentru ca România să strălucească la Eurovision. Parcă ieri făceam primele repetiţii cu Ilinca pentru Selecţia Naţională, chiar dacă, de atunci şi până astăzi am străbătut, alături de Ilinca, un drum greu, dar frumos, de la Bucureşti până la Kiev. Este un moment unic în cariera oricărui artist şi mă bucur de fiecare clipă petrecută în concurs”, mărturiseşte Alex Florea, înainte de Marea Finală.

img-20170513-wa0002.jpg

euro
Alex are un talisman norocos
click!

 

.Și Ilina a primit un talisman norocos, mai exact, o cruciuliță cumpărată de mama sa de la Mănăstirea Lavra Pecerska, din Kiev.” Îmi doresc să facem un show perfect, pentru ca momentul nostru să rămână în memoria fanilor. Dedic prestaţia noastră din Marea Finală publicului minunat care ne-a susţinut de-a lungul concursului”, a declarat Ilinca.

În preziua Finalei, reprezentanții celor 26 de tări calificate in ultimul act al concursului au sustinut spectacolul pentru juriu. La fel ca show-urile care au precedat semifinalele pentru public, recitalul nu a fost transmis în direct. Spectacolul va contribui, însă, la fel de mult, în calculele clasamentului final, deoarece a fost votat de juriile de specialitate din cele 42 de țări. Votul lor contează în proporție de 50%, la fel ca cel al publicului.
„Am avut emoţii si pentru această seară, când am susţinut spectacolul în faţa juriului. Suntem convinşi că ne vom clasa pe un loc bun şi am încredere în vocea mea, pentru că am avut ocazia să mă antrenez aici în fiecare zi, cu profesoara Cristina Manoliu”, a dezvaluit Ilinca la finalul show-ului. „Am reusit, din nou, să facem un show impecabil, iar acest lucru ne dă încredere înaintea celui mai important moment al concursului”, a punctat Alex, în culisele scenei de la Kiev.

img-20170513-wa0000.jpg

reprezentanti
Reprezentanții României la Eurovision au mari emoții
click!

 

”Marea bucurie că urcăm în această seară pe scena finale eurovision, încununează efortul artiștilor noștri și munca de mai binede jumătate de ani a echipei TVR. Indiferent de locul pe care îl vom ocupa, noi suntem câștigători pentru că întreaga Europa și Australia…yodelesc”, a declarat Iuliana Marciuc, șefa delegației României.

Ordinea in care finaliștii vor urca pe scena Eurovision 2017:
1. Israel
2. Polonia
3. Belarus
4. Austria
5. Armenia
6. Olanda
7. Moldova
8. Ungaria
9. Italia
10. Danemarca
11. Portugalia
12. Azerbaidjan
13. Croația
14. Australia
15. Grecia
16. Spania
17. Norvegia
18. Marea Britanie
19. Cipru
20. România
21. Germania
22. Ucraina
23. Belgia
24. Suedia
25. Bulgaria
26. Franța

 

Citește și