Armată de «gorile» la botezul fiului lui Ionuţ Dolănescu

CLIIMA20090926_0112_1.jpg

Doina, violonistă în formaţia „Lăutarii”, şi Ionuţ Dolănescu s-au căsătorit anul trecut. Ambii mai au câte o căsnicie anterioară
Citeste tot despre: 

Pregătirile pentru botezul lui Vlad Ionuţ, în vârstă de un an, fiul lui Ionuţ Dolănescu, s-au desfăşurat în cel mai mare secret, iar invitaţilor li s-a interzis cu desăvârşire să vorbească cu cineva despre locul sau ora unde va avea loc fericitul eveniment.

Cu toate acestea, Click! a aflat că Ionuţ este plecat în străinătate şi că va ajunge în ţară doar cu câteva ore înainte de creştinarea fiului său.

Petrecerea, la care sunt aşteptaţi peste 100 de invitaţi, se va desfăşura duminică la Palatul Snagov, iar artistul nu s-a uitat la bani, pregătindu-i primului său copil o petrecere luxoasă.

Pentru că nu doreşte să fie deranjat de nimeni, în special de presă, Ionuţ a angajat o armată de bodyguarzi care vor avea grijă ca nici o persoană nepoftită să nu intre în curtea Palatului Snagov.

Fratele său, Dragoş, nu va fi prezent la eveniment, deoarece nu vrea să dea ochii cu Maria Ciobanu, dar şi pentru că ziua de 18 este una neagră pentru el.

În urmă cu cinci ani, pe data de 18 octombrie, soţia sa a murit după ce a născut un copil.