Angela Similea riscă executarea silită! Are datorii enorme la bancă!

CLIIMA20100330_0171_1.jpg

Angela Similea

Angela Similea şi soţul ei, Victor Surdu, riscă să piardă mare parte din averea pentru care a umuncit o viaţă. Se pare că afacerea familiei a eşuat, astfel că artista a rămas cu datorii de peste 700.000 de euro la bancă.

Angela Similea nu este singura vedetă cu probleme financiare. Şi Cristian Boureanu este strâns cu uşa de către bancă peste 3,5 milioane de euro!

În urmă cu trei ani, Victor Surdu, soţul Angelei Similea, a luat 700.000 euro de la bancă, împrumut pe care l-a completat cu o altă sumă, împrumutată ulterior tot de la bancă. Banii trebuiau retuarnaţi până în luna mai a acestui an, dar artista nu a reuşit să facă rost de bani, în condiţiile în care afacerea familiei este pe butuci.

"Aşa e, am căzut, asta e. Avem o afacere care se baza pe importul de maşini din Rusia, iar aceasta a mers tot mai prost odată cu această criză. Cred că foarte mulţi investitori trec prin această fază. Oricum, nu se pune încă problema executării silite, aşa cum se aude.", a declarat Victor Surdu la Acces direct.

Familia Similea-Surdu deţine mai multe proprietăţi imobiliare, dar şi tablouri şi bijuterii de mare valoare.

Citeşte şi:

Croitoreasa Angelei Similea lucrează la Torino

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1