Andreea Marin: "Nici n-am visat la viaţa pe care o am!"

CLIIMA20091221_0177_1.jpg

Andreea Marin Bănică

În cadrul emisiunii "Acces direct", prezentată de Mădălin Ionescu, s-a prezentat un filmuleţ cu un interviu acordat în exclusivitate de Andreea Marin celor de la Antena 1.

Andreea a vorbit despre cariera ei, acţiunile umanitare, destin şi viaţă în general: "în copilărie am avut un moment greu, dar unul decisiv pentru viaţa mea şi Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu şi am simţit acel sprijin din plin. E datoria mea morală să ajut şi eu, iar aceasta este şi educaţia pe care am primit-o de acasă", a spus Andreea.

În ceea ce priveşte toate lucrurile şi expediţiile pe care le-a realizat, vedeta spune că nu vede niciun sacrificiu în toate astea, deoarece mereu face ceea ce vrea şi ceea ce vibrează în sufletul ei. Ea consideră aceste experienţe o modalitate de a se educa şi de a-şi educa la rândul ei fetiţa.

Întrebată dacă este mulţumită de viaţa ei, Andreea a răspuns: "Nici n-am visat la viaţa pe care o am. Însă, fiecare viaţă are un destin şi probleme sale. Nu pot să spun că sunt zâna bună care trăieşte în Rai.

Există zi de zi probleme de care mă lovesc şi pe care trebuie să le rezolv. Dar peste toate mă ajută să trec dragostea de care am parte în familie. Când te întorci în sânul familiei şi găseşti căldură, nu poţi să-ţi doreşti mai mult de atât".

Vedeta a mai recunoscut că în ceea ce priveşte viaţa ei nu are niciun regret. Dar are unul în general, şi anume că mama ei nu a fost alături de ea şi că "îngerii au hotărât să o ia lângă ei încă de când eram mică".

Andreea şi-ar fi dorit foarte mult să fie întrebată, fără niciun interes ascuns, de către cei care reprezintă statul, dacă poate să ajute cu ceva, în mod real, din punct de vedere umanitar: "M-ar interesa să-mi ajut ţara şi cu ajutorul autorităţilor".

Evident că şi ea, om fiind, a avut parte de eşecuri, însă, după cum bine spune: "am luat eşecurile ca pe lecţii de viaţă. Le-am luat ca pe motive serioase să mă ridic şi să o iau de la capăt.

Fiecare avem eşecuri, iar cine spune că nu are, ori minte, ori este cel mai fericit om de pe pământ. Am momente de cădere, momente în care plâng sau în care îmi pare rău că nu am luat cea mai bună decizie. N-am momente finale, merg înainte şi caut soluţii".

În ceea ce priveşte viaţa alături de Ştefan, Marin a spus că nu şi-a imaginat niciodată viaţa alături de un muzician: "Nu mi-am imaginat viaţa lângă Ştefan, nu a fost momentul nostru. El s-a întâmplat mult mai târziu, la 8, 9 ani după ce ne-am cunoscut.


Viaţa are o doză de imprevizibil care o face mai frumoasă. Cum ar fi dacă am şti totul de la început? Viaţa e aşa cum e. Ne-am potrivit şi am simţit asta cu tot sufletul".

Atunci când a fost întrebată dacă mai vrea să facă un frăţior sau o surioară Violetei, Andreea a spus: "N-am niciun gând. Îl las pe Dumnezeu să facă o treabă bună, aşa cum a făcut şi prima dată.

Problemele mele de sănătate m-au împiedicat să devin mamă uşor şi prima dată, aşa că prefer să nu-l mânii pe Dumnezeu. Dacă El va avea un astfel de dar pentru mine, îl voi primi cu braţele deschise".

În ultima parte a interviului, acordat emisiunii "Acces direct", vedeta a mai spus, referitor la sora ei "secretă": "Nu e nici nouă, nici secretă. Tatăl meu s-a recăsătorit, soţia lui are o fată mare, studentă şi asta e tot ce pot să spun.

Ea nu-şi doreşte să fie o persoană publică, şi accept acest lucru, având în vedere că au avut destul de pătimit, doar pentru că sunt rude cu mine".

Citeşte şi:

Ea este sora "secretă" a Andreei Marin!

Andreea Marin despre Bianca Drăguşanu ”Orice pădure are şi uscăciuni”

Andreea Marin: «Nu-mi vând invenţia nici pentru 500.000 de euro»


Andreea Marin: «Violeta mi-a deschis dorinţa de a avea alţi copii»