Andreea Esca, schimbare radicală de look! Cum a apărut ştirista la Untold

Andreea Esca, prezentatoarea de la Ştirile Pro TV, este recunoscută pentru tunsoarea bob pe care o poartă de ani de zile, dar şi pentru nuanţa de blond, însă acum a surprins pe toată lumea cu un look fresh.

Andreea Esca a purtat ani de zile părul şaten, însă apoi a decis că a sosit momentul pentru o schimbare de look şi s-a vopsit blond. 
Aflată la Untold, însă, celebrul festival de la Cluj, ştirista şi-a dorit să încerce ceva nou, aşa că a spus adio tunsorii bob şi a apărut cu două codiţe împletite chic. Mai mult de atât, această coafură este în tendinţe, dovadă fiind că numeroase participante la festival au ales să o poarte, între care şi fiica ei, Alexia. 
Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Zodiile de care bărbaţii se îndrăgostesc imediat! Ar face orice pentru ele

Momentul în care Ioana Ginghină a înţeles că trebuie să divorţeze: ”M-am trezit singură de ziua mea cu nişte bani în mână”

Citește și

  • Le ştiţi de la televizor, le vedeţi zilnic în aceeaşi postură. Ce fac vedetele tv în timpul liber? Vă arătăm câteva poze surprinse zilele trecute. În centrul atenţiei: Andreea Esca, ştirista de la PRO TV.

  • De când a renunţat la emisiunea "Din dragoste", Mircea Radu se prezintă ca un pretenţios fotograf şi şi-a propus să facă shootinguri cu cât mai multe vedete, ultimul lui model fiind Andreea Esca, iar viitorul se anunţă a fi  Doina Levintza.

  • Prezentatoarea Ştirilor Pro TV a fost accidentată pe pârtia de schi de un bărbat care se dădea cu placa.