Ana Morodan, mărturisiri despre bărbatul pe care-l iubeşte: ”E cu 11 ani mai mare decât mine!”

Ana Morodan, fosta concurentă de la Asia Express şi bloggeriţa cunoscută pentru stilul de viaţă extravagant, a vorbit pentru prima dată despre bărbatul pe care-l iubeşte.

Ana Morodan trăieşte de mai mulţi ani cu un bărbat mai mare cu 11 ani ca ea, iar acum şi-a deschis sufletul şi a vorbit relaţia pe care o are.
”Am o relaţie minunată şi nu am avut niciodată probleme de genul: de ce nu ai timp de mine sau alte discuţii care se practică în cuplurile din ziua de azi, este un bărbat înţelegător, e un om foarte discret şi eu respect asta şi în timp am început să înţeleg şi eu că discreţia e un lucru important, e mai în vârstă decât mine, cu 11 ani. Este omul pe care îl respect şi îl admir şi pentru care am cea mai mare consideraţie. Mă simt foarte bine aşa, nu am vise de-astea de prinţesică, eu prinţesică sunt în fiecare zi. Nu ne trebuie de-astea! Nu fac nici copii”, a spus Ana Morodan, potrivit spynews.ro. 

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Meghan Markle, apariţie neaşteptată la Wimbledon

Dieta semafor: alimente verzi, galbene şi roşii pentru a slăbi în cel mai sănătos mod

 
 

Citește și

  • ana morodan adrian telespan asia express

    Duminică seară, 10 februarie, a debutat al doilea sezon Asia Express. La linia de start în aventura vieții lor au pornit nouă perechi de vedete, unele mai cunoscute, altele cu care publicul larg nu este atât de familiarizat. Mulți s-au întrebat cine sunt Ana Morodan și Adrian Teleșpan.

  • Ana Morodan este foarte fermă în deciziile pe care le ia, iar atunci când afirmă ceva, «contesa digitală» nu se dă înapoi și își menține afirmațiile. La fel s-a întâmplat și cu privire la subiectul căsătorie.

  • După ultima cursă de la Asia Express, echipa formată din Ana Morodan și Teleșpan, câștigătorii ediției de duminică sunt protejați de eliminare. Având în vedere că Ana a fost implicată în accidentul de la proba de amuletă, cel care l-a lăsat pe Oase cu piciorul în gips, «contesa digitală» va face o propunere care va stârni reacții diverse printre colegii săi.