Ze Kalanga are dosar penal şi riscă puşcăria

Ultima actualizare:

Scandalurile se ţin lanţ la Dinamo. Fotbalistul angolez Nsimba Paulo Baptista Zé Kalanga este cercetat de poliţişti pentru că a condus un autoturism neîmatriculat.

Ze Kalanga (26 de ani) a fost surprins, sâmbătă, în jurul orei 15:00 conducând un autoturism Audi pe strada Ştefan cel Mare din Bucureşti, a precizat sursa citată. Fotbalistul circula dinspre Obor către strada Lizeanu.

La control, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul nu era înmatriculat motiv pentru care au deschis dosar de cercetare.

Anchetatorii au deschis imediat un dosar penal pe numele său, iar jucătorul care vroia să părăsească România în această iarnă, riscă acum puşcăria.

Acesta a declarat în mai multe rânduri că vrea să părăsească echipa.

Tot cu dosar penal şi pasibil de trei ani de închisoare, este fostul stelist Claudiu Răducanu. Deşi avea permisul suspendat, fotbalistul a fost suprins pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la volanul unui Audi Q7 rulând cu viteza de 205 km/h.

Alţi vitezomani celebri din fotbal care au rămas fără permis sunt: Vasile Turcu (Dinamo), Cornel Penescu (FC Argeş), George Copos (Rapid), Emil Roşianu (FC Timişoara).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net