Ze Kalanga are dosar penal şi riscă puşcăria

Citeste tot despre: 

Fotbalistul angolez al lui Dinamo, Ze Kalanga, a fost oprit sâmbătă, în jurul orei 14:50, de ofiţerii de poliţie rutieră, la volanul unui autoturism neînmatriculat, marca Audi, pe şoseaua Ştefan cel Mare.

Scandalurile se ţin lanţ la Dinamo. Fotbalistul angolez Nsimba Paulo Baptista Zé Kalanga este cercetat de poliţişti pentru că a condus un autoturism neîmatriculat.

Ze Kalanga (26 de ani) a fost surprins, sâmbătă, în jurul orei 15:00 conducând un autoturism Audi pe strada Ştefan cel Mare din Bucureşti, a precizat sursa citată. Fotbalistul circula dinspre Obor către strada Lizeanu.

La control, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul nu era înmatriculat motiv pentru care au deschis dosar de cercetare.

Anchetatorii au deschis imediat un dosar penal pe numele său, iar jucătorul care vroia să părăsească România în această iarnă, riscă acum puşcăria.

Mijlocaşul african al "câinilor" nu este în relaţii bune cu clubul Dinamo, el evoluând foarte puţin în ultima perioadă.


Acesta a declarat în mai multe rânduri că vrea să părăsească echipa.

Tot cu dosar penal şi pasibil de trei ani de închisoare, este fostul stelist Claudiu Răducanu. Deşi avea permisul suspendat, fotbalistul a fost suprins pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la volanul unui Audi Q7 rulând cu viteza de 205 km/h.

Alţi vitezomani celebri din fotbal care au rămas fără permis sunt: Vasile Turcu (Dinamo), Cornel Penescu (FC Argeş), George Copos (Rapid), Emil Roşianu (FC Timişoara).

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1