Walter şi Raluca Zenga: «Viaţa noastră este perfectă»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Punct şi de la capăt pentru antrenorul italian Walter Zenga, acum la Al-Nasr. Un nou contract şi o schimbare de decor. E un stil de viaţă nomad, cu o singură constantă: familia.

Raluca şi Walter Zenga au opt ani de poveste. Au trecut, pe rând, de la statutul de flirt monden, la cel de cuplu exotic, de îndrăgostiţi şi, în fine, de familie - asta chiar dinainte de venirea pe lume a Samirei, fiica lor de un an şi jumătate.

CITEŞTE ŞI:

Zenga, 2 milioane $ pe an la Al-Nasr!

Zenga: "Sunt pe jumătate român"

Walter Zenga îşi face o nuntă de 50 de mii de euro

Raluca Zenga: «Poţi fi sexy printr-o subtilă sugestie, nu prin cantitatea de piele expusă»

Familia Zenga s-a adaptat rapid la viaţa din Arabia şi, mai mult decât atât, Walter şi Raluca spun că trăiesc într-o bucăţică de paradis.

Walter şi Raluca s-au adaptat la viaţa din Arabia Saudită

simeon stalpnicul png

„Avem norocul de-a locui pe aşa-zisa «cea de-a opta minune a lumii», insula artificială The Palm Jumeirah, cu propria plajă privată şi apele turcoaz ale Golfului la picioare. Oriunde am călătorit până acum am avut parte de case splendide, însă cred că aici, viaţa noastră e aproape perfectă. E un loc de vis. Când te trezeşti dimineaţa şi deschizi ferestrele către mare, buna dispoziţie ţi se „umflă" precum pânzele unei corăbii!", a povestit Raluca pentru revista OK!. Doamna Zenga nu poate merge pe stadion să-l susţină pe Walter, însă nu ratează din faţa televizorului nici o partidă.

„Accesul femeilor nu este deocamdată permis la meciuri. În schimb, şi acolo sunt multe femei pasionate de acest sport, urmăresc partidele la televizor... Fapt verificat când ieşeam cu soţul meu în oraş. Se întâmpla ca femei complet acoperite să vină să îl felicite pentru rezultate sau să-i facă o poză cu telefonul mobil", spune blondina.

Raluca Zenga este fascinată de misterele lumii arabe

simeon stalpnicul png

Raluca, încântată de hainele arăbeşti

Raluca a acceptat imediat să poarte vestimentaţia tradiţională a zonei.

„Când am purtat prima dată niqabulu, am realizat transformarea: paradoxal, în ochii bărbaţilor de acolo devii mai atrăgătoare iar misterul chipului ascuns de văl este irezistibil", s-a confesat aceasta.

Walter este fascinat de faptul că iubita sa a adoptat atât de repede obiceiurile arăbeşti: "A fost uşor amuzant până să mă obişnuiesc cu soţia îmbrăcată într-o pelerină neagră. Apoi am văzut cum îşi lua în serios ţinuta, cum îşi aranja eşarfa, ca să arate ca femeile saudite, şi am înţeles că îi plăcea. Venea mereu cu o abaya nouă, făcută pe comandă, cu tot felul de broderii".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net