Vreme frumoasă şi maxime de până la 25 de grade, de joi

Ultima actualizare:

    Către sfârșitul săptămânii, temperaturile vor crește vertiginos
Către sfârșitul săptămânii, temperaturile vor crește vertiginos

Am început săptămâna cu o vreme relativ răcoroasă, cu temperaturi de până la 20 de grade Celsius, însă, meteorologii anunţă pentru următoarele zile maxime chiar şi de 25 de grade, în unele zone.

Aşadar, în Banat şi Crişana, de mâine, vremea se încălzeşte treptat şi termometrele vor arăta între 21 şi 25 de grade, la amiază. Din 15 octombrie, temperaturile vor scădea din nou. Pentru Transilvania, se anunţă maxime de 20-23 de grade, tot de mâine, iar în 14 şi 15 octombrie sunt aşteptate ploi slabe. În Maramureş, termometrele vor indica la prânz între 21 şi 25 de grade, până miercurea viitoare, când se va răci din nou.

În Moldova, de joi, se încălzeşte şi vor fi maxime între 18 şi 22 de grade, urmând să se răcească la mijlocul lunii. Pentru Dobrogea, se anunţă valori între 20 şi 23 de grade, începând de mâine şi până în 15 octombrie, când se va răci. În Muntenia, maximele se vor încadra între 21 şi 24 de grade, începând de joi. Din păcate, vremea frumoasă va dura doar o săptămână. Şi în Oltenia sunt aşteptate maxime între 21 şi 24 de grade, de joi, iar, la munte, între 14 şi 16 grade. În majoritatea zonelor, sunt aşteptate ploi, astăzi şi mâine, apoi, în jurul datei de 14 octombrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net