Prognoză meteo specială pentru București. Vremea pentru noaptea de 22/23 ianuarie

lapovita-ninsoare-prognoza_meteo-vremea_ianuarie_2019.jpg

sunt prognozate ploi si lapovita in aceasta noapte 22 ianuarie
Meteorologii ANM au realizat o prognoză specială pentru București, pentru această amiază (22 ianuarie), la noapte și mâine (23 ianuarie)
FOTO: Click!

Meteorologii ANM au realizat o prognoză specială pentru București, pentru această amiază (22 ianuarie), la noapte și mâine (23 ianuarie). Vremea va fi închisă și vântul va sufla, sporind senzația de frig.

Meteorologii ANM au emis o prognoză specială pentru Capitală. În termometre, astăzi, 22 ianuarie, la orele prânzului au fost zero grade, dar din pricina vântului au resimțit frigul ca la minus 3 grade.

Prognoza specială pentru București, 22 - 23 ianuarie

Vremea va fi în general închisă și în această seară și la noapte. Trecător se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ninsoare, cu tendinţă de transformare spre seară în lapoviţă şi ploaie. Vântul va sufla moderat.

În această noapte, până mâine dimineață, cerul va fi noros și temporar se vor semnala precipitații mixte la începutul intervalului, ce vor favoriza depunerile de polei, apoi sub formă de ploaie. Vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului va fi în jur de zero grade.

Mâine, 23 ianuarie, cerul va fi acoperit și vor mai fi condiții de ploaie slabă în timpul dimineții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1