Prognoza meteo: Bucuraţi-vă de soare, de joi se întorc ploile!

Ultima actualizare:

    Parcurile sunt pline în aceste zile cu temperaturi de 10-15°C
Parcurile sunt pline în aceste zile cu temperaturi de 10-15°C

Veşti bune de la meteorologi! Potrivit prognozei pentru 9-22 martie, vom avea parte de vreme frumoasă în aproape toată ţara.

Banat şi Crişana. Temperaturile maxime vor fi de 10-13 grade în următoarele zile, în timp ce minimele vor urca de la – 2 la 2 grade. De săptămâna viitoare,vremea se va încălzi până la mediile acestei perioade. Posibile precipitaţii, însă slabe cantitativ. 

Transilvania. Din 12 martie, vom avea o vreme mai rece decât în mod obişnuit, cu maxime de 5...7 grade şi minime de - 4...- 3 grade. Între 16 şi 22 martie, temperaturile vor creşte destul de puţin, atingând 8 grade.

Maramureş şi Moldova. Zilele următoare va fi mai cald decât decât ar fi normal la început de martie, cu maxime de 10...12 grade. Urmează o perioadă de răcire a vremii, dar nu de lungă durată: în cea de-a doua săptămână, valorile termice vor creşte uşor.

Muntenia şi Oltenia. Astăzi şi mâine, va fi mai cald decât în mod obişnuit, cu temperaturi de 7...11 grade, dar nopţile vor fi reci (-2....2 grade). Spre sfârşitul săptămânii, vremea se va răci până la maxime de 7...9 grade şi minime în jurul pragului de îngheţ. De săptămâna viitoare, temperaturile vor creşte uşor. Probabilitatea pentru ploi în general slabe cantitativ va fi mai ridicată între 12 - 15 martie şi pe 17 martie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net