Prognoza meteo 6 august: Canicula va persista și astăzi în țară

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 6 august ne aduce temperaturi extrem de ridicate
Prognoza meteo 6 august ne aduce temperaturi extrem de ridicate

Prognoza meteo 6 august estimează că vremea va fi foarte caldă, chiar caniculară în orele amiezii în cea mai mare parte a țării, mai ales în zonele sudice și sud-estice. În București vremea va fi foarte caldă, în special la prânz.

Prognoza meteo 6 august anunță că, joi, 6 august, și vineri, 7 august, în Banat, Crișana, Maramureș, Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Transilvaniei și jumătatea sudică a Moldovei, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35-37 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicate
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicate
  • Prognoza meteo 6 august anunță că vremea se va menține călduroasă, caniculară după-amiaza, când disconfortul termic va fi accentuat în vestul și sudul țării și izolat în rest.
  • După cum arată prognoza meteo 6 august, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zonele montane, iar spre seară și noaptea în vestul și nord-vestul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice.
  • Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Muntenia, sudul Olteniei și al Moldovei, după cum arată prognoza meteo 6 august.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 6 august, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 31 și 36 de grade, cele mai ridicate fiind în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 14 și 21 de grade, mai scăzute în depresiuni.
  • Se încălzește și în centrul României. Maximele ajung la peste 30 de grade chiar și în depresiuni, iar în zona montană, în a doua parte a zilei, sunt posibile câteva ploi în aversă, potrivit datelor din prognoza meteo 6 august.
  • Conform datelor din prognoza meteo 6 august, la munte ziua de joi începe cu mult soare, însă la apropierea serii apar înnorări și câteva averse, dar pe suprafețe restrânse.
  • La malul mării, joi vremea se menține frumoasă și caldă. În aer se vor înregistra între 30 și 33 de grade; apa mării va avea 24-25 de grade, iar vântul va continua să prezinte intensificări.

Prognoza meteo 6 august – în București

  • În București, prognoza meteo 6 august anunță că vremea se va menține călduroasă, caniculară după-amiaza, cu o maximă termică în jur de 36 de grade și disconfort termic accentuat.
  • Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 20…21 de grade, potrivit datelor din prognoza meteo 6 august.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicatefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicatefoto: Click!
image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net