Prognoza meteo 19 februarie: Înnorări temporare și ploi cam peste tot

Ultima actualizare:
Astăzi vremea va fi destul de mohorâtă în toare regiunile
Astăzi vremea va fi destul de mohorâtă în toare regiunile

Vineri se mai răcește puțin. Va ploua cam peste tot. La munte și în nordul Moldovei așteptăm ploi, dar și lapoviță și ninsoare. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Vântul va avea intensificări, la munte va viscoli ninsoarea, iar maximele termice se vor situa între 5 și 10 grade.

În următoarele două zile temperaturile vor mai scădea și vor cădea precipitații în toată țara
În următoarele două zile temperaturile vor mai scădea și vor cădea precipitații în toată țara
  • În Dobrogea și Bărăgan se-adună norii; va ploua pe timpul zilei, iar noaptea va cădea lapoviță și se poate depune polei. Vântul va sufla destul de tare. În Moldova sudică și în nordul Munteniei se anunță vreme urâtă, cu ploi frecvente și vânt intens. Se răcește simțor și aici. 
  • În nordul Transilvaniei și în Maramureș precipitațiile se răresc și e posibil să zărim și soarele. Maximele, în scădere față de ieri, se opresc la 9…10 grade, iar noaptea ne aduce valori negative, de 0…1 grad, potrivit datelor din prognoza meteo 19 februarie. În vestul țării găsim mulți nori; câteva ploi, îndeosebi la începutul zilei și vânt cu intensificări. Temperaturile scad și aici, dar chiar și așa se vor situa peste mediile perioadei: dupa prânz vom avea 10…11 grade.
  • Se-adună norii și în regiunile sud-vestice. Va ploua, iar vântul va avea unele porniri. Va fi un pic mai rece decât joi: maximele nu vor mai mai depăși 7 grade Celsius.
  • În centrul României temperaturile scad, apar precipitații pe zone vaste, iar la munte se anunță ninsori și strat nou de zăpadă. Vremea urâtă se anunță și în ținuturile sudice. Vântul va fi activ, iar peste nopte vor cadea precipitații mixte. După cele 12-13 grade de ieri, astăzi maximele se vor opri la 5…7 grade.
  • La munte, vineri va fi tot vreme caldă pentru această perioadă, chiar dacă temperaturile scad ușor față de ieri. Va ploua în Munții Banatului și local în Meridionali, iar în zonă mai înalte vor fi precipitații mixte. În celelalte masive, deși va fi înnorat cam toată ziua, ploile vor aparea cu totul izolat. Vântul continua să sufle cu putere.

Prognoza meteo 19 februarie – în București

  • În București, nu prea sunt șanse să zărim soarele. Înnorările persistă, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul rămâne intens; maxima prognozată este de 10 grade. Mâine dimineață se vor înregistra în jur de 2 grade, iar presiunea atmosferică va scădea.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net