Prognoza 5 februarie: Vremea va fi mai caldă decât ieri, dar nu pentru mult timp

foto_5_februarie.jpg

prognoza 5 februarie
Astăzi, cerul este senin și temperaturile sunt în creștere
Foto: Click!

Click! te ține la curent cu starea vremii zi de zi. Joi (5 februarie): va fi frumos, iar temperaturile vor creşte considerabil. Însă nu ne vom bucura prea mult de vremea bună: în weekend vin ninsorile

  • LA BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei când vor fi condiţii de lapoviță. Vântul va sufla în general moderat la începutul zilei, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă, în creştere faţă de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 0 grade.
  • ÎN ŢARĂ. Valorile termice diurne vor marca o creştere în majoritatea regiunilor, astfel că maximele se vor încadra, în general, între 2 şi 8 grade. În nordul, nord-estul şi centrul ţării cerul va fi temporar noros şi mai ales în prima parte a zilei, va ploua slab. În zona montană trecător vor mai fi precipitaţii slabe, mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile izolate. Vântul va avea intensificări la munte, iar în cursul zilei, local şi în celelalte regiuni, dar la cote mai reduse. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 şi 4 grade.

tabel_meteo_-_5_februarie.jpg

table meteo 5 februarie
Joi vom avea parte de soare, însă vremea se va strica în weekened
Foto: Click!
Loading...

Citește și

  • vremea meteo ploi timp ninsoare

    Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 2-15 februarie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

  • iarna primara trei zile

    Nu vă lăsaţi înşelaţi de vremea primăvăratică de afară. După câteva zile cu temperaturi până la 14 grade, la sfârşitul săptămânii se întoarce iarna. Meteorologii anunţă ninsori importante şi ger, de duminică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1