Vrei popcorn? Ia-l de pe rochie!

Ultima actualizare:

    Izabela are o  rochie de 3 kg împodobită cu floricele de  porumb şi covrigei
Izabela are o rochie de 3 kg împodobită cu floricele de porumb şi covrigei

Să o îmbraci sau să o mănânci? Grea misiune, dacă vezi în faţa ochilor o rochie cât se poate de elegantă, dar în acelaşi timp apetisantă. Studentele de la Arte au pregătit câteva ţinute îndrăzneţe pentru o expoziţie inedită.

Covrigei, fursecuri, pufuleţi, jeleuri, floricele, usturoi şi paste, dar şi caserole, şerveţele de hârtie, paie de suc sau umbreluţe de cocktail. Acestea sunt ingredientele de bază pe care le-au folosit în "reţeta" lor specială de piese vestimentare câteva studente de la Facultatea de Arte Decorative şi Design.

Tinerele au muncit câte zece ore pe zi timp de o săptămână ca rochiile lor să fie gata pentru prezentarea de sâmbătă de la Romexpo, în cadrul târgului de ţesături şi îmbrăcăminte.

Silvia şi-a făcut pălărie dintr-o pâlnie îmbrăcată în paste

simeon stalpnicul png

"M-am gândit să «croiesc» o rochie de mireasă cu crinolină. Pentru această ţinută deosebită, care ar putea fi purtată de o femeie extravagantă, am avut nevoie de trei pungi de covrigei şi floricele, o pungă de pufuleţi, de jeleuri şi de două de paste. Toate «accesoriile» au fost cusute pe un suport din tul ca să nu se desprindă. Un singur cusur îi găsesc acestei rochii: este prea grea. Cântăreşte peste 3 kilograme", ne-a povestit Izabela Purdescu.

Şi colegele tinerei au muncit la foc continuu ca să-şi vadă creaţiile gata de îmbrăcat. Dacă Silvia Nicolae şi-a pus imaginaţia la încercare şi a "văzut" o fustă din caserole, dar şi o strecurătoare pe post de pălărie, Nevenka Todorovska a lucrat mai mult cu umbreluţe şi şerveţele de hârtie pentru a face un model nou de rochie de petrecere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net